Sådan kan du sikkert chatte på internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det meste, men du bør, især når du chatter på internettet. Vi har en tendens til at glemme det med moderne teknologi, med meget lidt information om en person, med en minimal mængde information, kan gå på internettet og næsten finde ud af næsten hvad som helst om en person. Derfor er det meget vigtigt, at når du chatter på internettet, skal du huske på, at uanset hvor dejligt, hvor nyttigt, hvor klogt, hvordan oprigtig osv., kan en person lyde eller dukke op på internettet, du kender dem ikke. Derfor bør du aldrig udlevere nogen information om dig eller din familie, der senere kan skade nogen.

Vi ' Jeg har alle hørt horrorhistorierne om cyber dating og chatter, derfor bør man aldrig tage for givet, at hvis du ikke er forsigtig, kan du også være et offer. Derfor, når du chatter, skal du huske på, at du virkelig ikke ved, hvem der er i den anden ende af computeren. Giv aldrig oplysninger om skoler eller højere læreanstalter, som du har deltaget i. Giv aldrig dit rigtige navn eller adresse, eller hvor du arbejder. Giv aldrig dit hjemnummer eller mobiltelefonnumre. Hvis du skal få deres numre og ringe til dem Husk at blokere dit telefonnummer.

2.

Send aldrig billeder, der giver detaljer om dig, pas på hvad der er i baggrunden for dit billede. Eksempel: Hvis du står foran dit hjem, skal du ikke lade billedet vise din eller din nabos husnummer. Hvis du står foran din bil, skal du aldrig lade billedet vise din nummerplade . Giv aldrig oplysninger om familiemedlemmer, f.eks. Hvor du går i skole eller arbejde. Du må aldrig møde nogen, som du har mødt på internettet uden at køre en lys baggrund, kontrollere dem og tage nogen med dig. Kend det sted, du skal møde dem på, er et offentligt og sikkert sted. Ligegyldigt hvor vedhæftet, at du er blevet vedhæftet med at chatte med en person over internettet, aldrig falde til en økonomisk trængselshistorie. Aldrig sende penge, gave eller udlevere kreditkortoplysninger eller kreditoplysninger

3.

Overvåg altid dine børns aktiviteter på internettet. Find ud af, hvem de chatter med og minde dem om aldrig at udlevere visse oplysninger og fortælle dem hvorfor. Når man laver en ven på internettet, er det bedre at være sikker så undskyld, så husk altid at tænke på din sikkerhed først og aldrig tro at det ikke kan ske for dig, for det her er den virkelige verden, og desværre er der en konstruktør derude, der bare venter på den næste sucker, uinformerede person. er en kriminel derude, som venter på at gøre dig til deres offer ... Tænk sikkerheden først eller bliv væk fra internettet.

Det er en kold verden derude, og vi lever i det, og desværre ved du aldrig hvem du vil møde i hverdagen. Derfor bør man altid tænke på sikkerhed først! Men når du er i komfort i dit eget hjem, kontor eller hvor som helst, har man en tendens til at tro, at de er sikre og for det meste du er, men tænker man på sikkerhed, når de afhenter deres harmløse computer?