Sådan kloner du din MAC-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Som nævnt blev MAC-adressen i princippet designet, så de ikke kan ændres. Der er dog mange grunde (lovlig eller ej) for at begrunde, at du vil ændre din MAC-adresse. En af disse grunde, og måske den vigtigste, er, at internetudbydere, kabelmodem, mere præcist registrerer og overvåger dine brugere via MAC-adresse, hvilket ofte skaber visse ulemper (f.eks. For at dele internetforbindelsen med andre pc'er).

2.

Der er flere måder at ændre og / eller klone MAC-adressen på Windows, herunder komplekse ændringer i registreringsdatabasen (regedit.exe), men den nemmeste jeg fandt var at bruge en lille applikation kaldet EtherChange (kører på Windows 2000 / XP / 2003 / Vista). Ændring af ændringer Efter downloading skal du køre programmet og fortsætte med at klone MAC-adressen:

3.

Vælg Den relevante netværksadapter (netværkskort).
type 1 for at angive en ny ethernet-adresse eller MAC-adresse.
Indtast ny MAC-adresse uden kommaer, bindestreger eller andre separatorer.
Clever! Start nu bare din computer igen for at aktivere den nye MAC-adresse.

Opdatering: Der er også et andet alternativ (blandt andet) for at ændre MAC-adressen, som skal gå til konfigurationen af ​​vores netværkskort og angive den hexadecimale værdi svarende til adressen. Trinnene er:

Vi går til [Kontrolpanel] Windows - u0026 gt; [Netværksforbindelser].
Vi dobbeltklikker på vores link (netværksforbindelses lokalområde ...).
Egenskaber, og klik derefter på Konfigurer.

Gå derefter til fanen Avanceret eller Avancerede indstillinger.
Inden for fanen skal du søge efter feltet Netværksadresse og angive den hex-værdi, der vil henvende os til vores MAC-kort.

Problemet med denne metode er, at ikke alle netværkskort tillader os at ændre MAC-adressen, men det er stadig nyttigt at vide.

MAC-adressen (Media Access Control-adresse eller adresser for medieadgangskontrol) er grundlæggende en unik hexadecimal identifikator, der besidder det meste af udstyret, der er forbundet med netværk.