Sådan køber du Networking hardware

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Trådløse adgangspunkter er hardwareenheder, som fungerer som centrale sendere og modtagere af WLAN og radiosignaler. De leveres med indbyggede netværksadaptere, antenner og radiosender.

2.

Trådløse Ethernet-broer konverterer en kablet Ethernet-enhed til brug på et trådløst computernetværk. Men for større LAN-segmenter og rigere ledelsesfunktioner kan du overveje at købe switche.

3.

SFP Transceiver-moduler gør det fiberoptiske netværk eller fiber-Ethernet-netværk lettere at opgradere eller vedligeholde

4.

Netværksdrivere er nødvendige for at tillade applikationssoftware at kommunikere med adapterhardwaren.

5.

Printservere eller Printerservere kan acceptere udskriftsjob fra computere og sende jobene til de relevante printere. Dette er en særlig nyttig enhed til store netværk med store krav til udskrivning.

6.

En trådløs router er en router og et adgangspunkt rullet ind i en. Det tillader trådløs adgang til internettet eller et computernetværk.

7.

Internet-sikkerhedsenheder er små bokse, der fungerer som sikkerhedsvagter for alle systemer på netværket. Disse enheder er generelt pakket med vigtige sikkerhedsfunktioner som netværksbeskyttelse, brandvandsbeskyttelse, virusbeskyttelse, spywarebeskyttelse, spamblokerer, identitetstyveribeskyttelse osv.

Digital multimediemodtagere flytter high definition media direkte fra din pc til dit tv. Denne enhed er særlig nyttig for dem, der arbejder med produktion, design og animation mv.

9.

Du kan vælge den netværkshardware, du vil købe, baseret på dine behov og budget .

10.

For køb af oplysninger besøg http://www.gadgetsdelivered.com/Networking/

At købe netværkshardware kan være svært, da det kræver meget teknisk viden. Derfor er det vigtigt, før du går ud på at købe dine netværksbehov, og uddanne dig selv om grundlæggende netværkshardware. Følgende oplysninger kan være til hjælp for dig.