Sådan konfigureres en Belkin trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk stikket ud af din hovedcomputers internetmodem. Tag stikket ud af modemets bagside.

2.

< p> Slut Ethernet-kablet til nummer 1-porten bag på den trådløse Belkin-router, der er mærket 'Til din computer.'

3.

Slut det andet Ethernet-kabel til din computerens modem. Tilslut den anden ende til den trådløse routerport Belkin, der er mærket 'Til modem'.

4.

Slut netledningen til kabelmodemet og vent ca. et halvt minut, inden du fortsætter næste trin.

5.

Tilslut routerenes netledning først til routeren og derefter til en stikkontakt. Vent 60 sekunder for routeren at konfigurere før Fortsæt til næste trin.

6.

Åbn en webbrowser på din computer for at se, om du har forbindelse til internettet. Hvis du er, har du konfigureret den trådløse router og kan nu vedhæfte andre computere til det. Hvis du ikke kan komme på internettet, skal du tage modemet og routeren fra og vente 10 minutter, inden du gentager konfigurationstrinnene.

Tips og advarsler

< / p>
  • Når du er færdig, skal du konfigurere den trådløse sikkerhed på din router. Du skal muligvis også indtaste logonoplysninger i routeren afhængigt af hvem din internetudbyder er.
  • En trådløs trådløs router fra Belkin tillader brugere at forbinde flere computere til den samme internetforbindelse. I modsætning til mange trådløse routere er Belkin-routerne ret let at konfigurere. Routeren er en plug-and-play type, der ikke kræver nogen manuel computer konfiguration for at tilslutte til en internetforbindelse. Konfigurationstrinnene skal dog følges i en bestemt rækkefølge. Dette gør det muligt for modemet og routeren at oprette og begynde at kommunikere med hinanden, før man forsøger at oprette forbindelse til internettet.