Sådan opretter du forbindelse til WiFi Hotspots

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug den software, der fulgte med din bærbare computers trådløse adapter, eller brug dit operativsystems trådløse netværktøj til at scanne efter Wi-Fi-hotspots inden for rækkevidden af ​​din bærbare computers trådløse adapter . Denne scanning giver en liste over tilgængelige trådløse netværk, der identificeres af SSID (netværksnavn). Hvis du ejer en Wi-Fi Finder-enhed, kan du bruge den til at finde den nærmeste Wi-Fi-hotspot-placering, scanne efter trådløse netværk og måle trådløst netværk signalstyrke.

2.

Find ud af hotspotens SSID og krypteringsindstillinger. Resultaterne af din hotspotsøgning vil sandsynligvis omfatte en række trådløse netværk, hvoraf nogle måske ikke har adgang til adgang, f.eks. Nærliggende kontornetværk. Hvis du vil bruge et gratis Wi-Fi-hotspot, der leveres af en virksomhed, f.eks. En kaffebar eller et bibliotek, skal du finde SSID (navnet på et trådløst netværk) og krypteringsindstillingerne (WEP, WPA eller WPA-PSK) for deres Wi- Fi. Dette bogføres normalt et sted inde i virksomheden, eller du kan bede om disse oplysninger. Vælg den relevante SSID og klik på 'Connect.' Dette vil forbinde dig med hotspot.

Brug dit operativsystem eller trådløse adaptersoftware til at angive hotspot som et 'foretrukket netværk' eller på anden måde tildele hotspot den højeste forbindelse prioritet. Dette forhindrer din laptop i automatisk at få adgang til et andet, usikret trådløst netværk, hvis forbindelsen til dit valgte hotspot er tabt eller kort afbrudt.

4.

Bestem, om du kan Kobler til internettet med succes ved at åbne din webbrowser og indlæse et websted. Du kan også tjekke din laptops trådløse netværkstilstand via dit operativsystem eller trådløse kortsoftware. Hvis du f.eks. Peger på markøren over ikonet for trådløs forbindelse i proceslinjen, vises der i Windows en lille boks, der indeholder oplysninger om din forbindelse. Hvis du har forbindelse til hotspotet, læser boksen 'Status: Forbundet'. Hvis du bruger din trådløse adapter software, skal programmet indeholde en statuslinje eller en grafik, der viser, om du har forbindelse til hotspotet.

Tips og advarsler

  • Hvis du opretter forbindelse til et Wi-Fi-hotspot via en abonnementstjeneste, skal du muligvis indtaste et brugernavn og en adgangskode for at logge på
  • Når du bruger et gratis, offentligt Wi-Fi-hotspot, skal du undgå at sende følsomme oplysninger via netværket, da dine oplysninger kan være mere modtagelige for hackere.
  • Et Wi-Fi-hotspot er en del af et trådløst netværk, der består af en række trådløse adgangspunkter, nogle gange beskrevet som en 'lily pad' af trådløse adgangspunkter. Mange offentlige og private virksomheder tilbyder gratis trådløs internetadgang til kunderne i deres bygninger, mens store teleselskaber tilbyder abonnementstjenester, der giver dig adgang til Wi-Fi, uanset hvor du er. Disse adgangsområder er hotspots. Følgende trin giver dig mulighed for at oprette forbindelse til ethvert hotspot, forudsat at du har en bærbar computer med trådløse funktioner, og du har de nødvendige netværksoplysninger til hotspot.