Sådan skriver du en blog bare for sjov

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem først om din identitet. Vil du bruge dit eget navn, når du skriver en blog til sjov, eller vil du være anonym? Når du skriver en blog til sjov, som en hobby, vil du gerne dele og vise dine talenter, hvis det passer til et generelt publikum uden kontroverser, kan det være fint at bruge dit eget navn. Overvej godt, før du starter en blog, som du anser for sjov, men vil forårsage kontroverser. Det kan være et bedre valg at være anonym.

Hvis du vil skrive en blog, men vær anonym, så vidt anonymt er muligt på dagens internet), overveje, om en e-mail-kontaktadresse er tilrådeligt.

2.

Start med en gratis blog. Der er mange steder at få en gratis blog på internettet. Du kan gå til Wordpress eller prøve Google 's Blogger, som er let for en begynderforfatter. Blogger bruges af mange veteranforfattere, der også ønsker at tjene penge på deres blog, men du vil have brug for din egen hjemmeside for at tjene penge på Wordpress. Det er nemt at finde en måde at skrive en blog på gratis ved blot at bruge ordene 'free blog u0026 quot; at se andre valg.

Læs og forstå alle betingelserne FØR tilmelding og oprettelse af artikler. Vær sikker på at vide, om de artikler, der er skrevet, helt tilhører dig, eller hvis webstedet kan gøre brug af eller eje disse artikler.

Det er klogt at tjekke på forhånd, hvis den gratis blog er gratis, fordi værten placerer deres egen reklame på det, og du kan ikke tjene penge på det, hvis det ønskes.

3.

Overvej valg af emne. Er det noget der egner sig til regelmæssig udstationering og dermed får læsere, der kommer tilbage? Taler om læsere, selv hvis valget af skærmnavn er anonymt, kan motivet komme tilbage til at bide dig, hvis en nuværende arbejdsgiver eller fremtidig arbejdsgiver spores det til dig? Når den bliver cachelagret på nettet, kan artiklen slettes fra bloggen, men den vil stadig være tilgængelig.

4.

Skriv flotte billeder. Gør bloggen interessant med billeder og ikke bare almindelig kedelig med tekst. Tag dem selv og upload dem. Få gratis billeder på internettet til bloggen. Se ressourcer nedenfor for Stock Expert og Free Foto for at starte. Læs betingelserne først før du bruger billederne.

5.

Brug søgeord. Hvem vil du læse denne blog? Ingen vil vide, at det er der, medmindre en forholdsvis høj søgemaskine ranking opnås ved at bruge søgeord. En god måde at skrive en blog på for sjov (selvom det ikke er monetiseret), der vil blive læst, er at bruge nøgleord i de artikler, som folk søger. Se søgeordsværktøj i ressourcer nedenfor.

Få læseren lidt hurtigere - når du bruger dit navn, eller bloggen ikke behøver at blive anonymt skrevet ved at oprette en signatur i din email, der indeholder din blog link.

Ping artiklen, når det er skrevet til at underrette søgemaskiner for at komme og indeksere det. Se ressource boksen nedenfor for link til ping en færdig artikel.

7.

Udskriv hver artikel, når den er færdig. Hold en separat liste over hver artikeltitel i en notesbog. Et tre ringbindemiddel er godt at holde alt sammen sammen. Det er også godt at holde en liste over loginnavn og adgangskode (r) sammen med denne information. Kopi af vigtige oplysninger sikrer, at den stadig er tilgængelig i tilfælde af computerfejl, eller webstedet er elimineret.

Et ordprogram på computeren er fantastisk at holde kopier af hver artikel på bloggen, men holde en kopi.

Tips og advarsler

  • Tilføj Google Adsense, anden pay-per-click-annoncering eller affilieret reklame efter at en komfortzone er nået med læsere og evnen til at sende interessante artikler.
  • Tilføj copyright information linje til bloggen.
  • eHow er et godt websted til at lære at skrive artikler, fora er et væld af oplysninger. Overvej at deltage og lære gratis.
  • Deltag i andre forfatteres grupper og fora på nettet til netværk og lær.
  • Skriv ansvarligt, hvis ikke, det kan koste dig i en retssag. Andre, der kender lidt eller ingenting om emnet for de skrevne artikler, kan vildledes, eller skade kan opstå, hvis oplysningerne ikke er korrekte.
  • Alle og deres store onkel Harvey skriver blogs på internettet. Mange forfattere gør en nicheblog og tjener penge med gode resultater. Andre uden nogen formel uddannelse eller erfaring som forfattere kan bare nyde at skabe deres helt egen plet på internettet og dele deres mening. Før du begynder for sjov, er der mange ting, der er nyttige at planlægge på forhånd.