Sådan tilslutter du en trådløs-G bredbåndsrouter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dit højhastighedsinternet fungerer.

2.

Slut din CAT-6-ledning til kabelmodemet bare være en port), og derefter den anden ende i internetporten på routeren.

3.

Slut din router til et stikkontakt. Tillad det to til tre minutter at 'opdage' internetforbindelsen og sætte sig op på passende vis.

4.

Slut computeren til internettet. Klik på 'Start', 'Kontrolpanel' og 'Netværksforbindelser.' Vælg 'Trådløse netværk', og se derefter trådløse netværk. Hvis du antager, at du kun har en router i huset, er din Wireless-G router langt den stærkeste på listen. Dobbeltklik på den.

5.

Test din internetforbindelse ved at åbne en browser. Du skal muligvis vente et par minutter eller endda genstarte, før din computer forbinder.

Tips og advarsler

  • Se din Wireless-Gs anvisninger for oplysninger om, hvordan du tilpasser dit netværk med dit eget navn eller et kodeord for ekstra sikkerhed. Disse trin varierer meget fra router og kan være lidt forvirrende, så læs dem omhyggeligt.
  • Så du vil vide, hvordan du tilslutter en Wireless-G Broadband router. En Wireless-G bredbåndsrouter er ikke anderledes end din trådløs bredbåndsrouter i haven med hensyn til opsætning. Det tilbyder simpelthen et større netværk og båndbredde. Dette gør det forholdsvis let at oprette.