Hvordan kan jeg øge mit iMacs trådløse internetinterval?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at kabellinjen, der kører ind i modemmet, er ordentligt skruet i, og at Ethernet-kablet, der kører fra modemet til din trådløse router, er snappet helt.

< p> 2.

Fjern eventuelle store genstande fremstillet af tykt materiale som træ eller metal, der kan komme i vejen og forstyrre signalet, der sendes til og modtages fra din iMac.

3.

Kontroller dokumentationen for din trådløse router og find ud af det aktuelle interval. Se om routerenes antenne kan udskiftes manuelt. Køb en antenne, der sender et signal i en enkelt retning, og placer det mod din iMac (se Ressourcer). Udskift routeren med en, der tilbyder et større område.

4.

Reducer signalinterferens ved at fjerne eventuelle trådløse eller elektriske enheder, f.eks. et fjernsyn eller en trådløs telefon, mellem din iMac og routeren.

5. < / p>

Køb en trådløs repeater, der bruger den samme trådløse teknologi som din router, som f.eks. 802.11a eller 802.11g. Indstil gentageren tæt på routerens område for at øge signalet nok til at nå din iMac.

Tips og advarsler

  • Selvom den trådløse 802.11g-teknologi ikke har længere rækkevidde end andre teknologier, giver det meget hurtigere overførselshastigheder, hvilket vil gøre din internet browsing og filer downloades meget hurtigere.
  • Den særprægede design og slanke skærm på Apple iMac stationære computer gør det meget nemmere at flytte rundt end standard skrivebordet. Hvis du vil flytte din iMac længere væk fra din trådløse router, f.eks. Til den anden ende af et hus eller en anden lejlighed i en bygning, men stadig vil have adgang til dit trådløse internet, er der flere måder, hvorpå du kan øge dit trådløse signal.