Lav dine egne ringetoner og send dem via Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du downloade mpTrim. Dette er en gratis, brugervenlig mp3 tid editor, der gør det muligt at redigere start- og sluttidspunktet for dine ringetoner ned til det tiende sekund. For at downloade softwaren, skal du klikke på linket, der er angivet i afsnittet Ressourcer nedenfor, og udpakke filen, når downloadningen er færdig. Du skal derefter køre softwaren og klikke på 'Åbn'. Windows Explorer-boksen skal vises. Find den mp3-fil, du ønsker at redigere, og klik på 'Åbn'.

2.

Når du er færdig med at redigere mp3-filen, skal du sørge for at gemme filen under filnavnet automatisk foreslået. Du må ikke ændre filnavnet på nogen måde. Dette sikrer, at du ikke overskriver den egentlige mp3-fil og taber hele sangen.

3.

Nu skal du downloade mp3-konverteren. For at gøre det skal du downloade ringetone converter software. Denne software giver dig mulighed for at konvertere din mp3-fil til filformatet, der er kompatibelt med din mobilenhed. Når download skærmen vises, vil den give mulighederne til 'Kør', 'Gem' eller 'Annuller'. Klik på 'Gem' for at gemme filen. Når downloadingen er færdig, skal du udfylde licensaftalen. Når den næste skærm vises, ignorerer du protokollen og klikker på 'Næste'.

4.

Når softwarepanelet er lagt i, skal du bruge redigeringsværktøjerne til højre for opgavepanelet for at redigere din mp3-fil i overensstemmelse hermed. Når du er færdig, klik på 'Konverter.' Du skal derefter blive bedt om at indtaste din mobiltelefon carrier. Herefter skal du klikke på 'Næste'. Softwaren skal konvertere din mp3 til det format, der er forbundet med din bærer og håndsæt.

5.

Par telefonen med pc'en. Du skal først sørge for, at telefonen og pc'en er kompatible med Bluetooth. Hvis ikke, skal du konfigurere Bluetooth-indstillingerne på både telefonen og pc'en. Den forudinstallerede Bluetooth-teknologi på de fleste pc'er kan konfigureres ved blot at klikke på skrivebordets ikon og følge de enkle opsætningsinstruktioner. Derefter bør du slå de mobile Bluetooth-indstillinger til. Dette kan gøres ved at gå til menuen på din telefon og klikke på fanen 'Indstillinger'. Du skal se 'Bluetooth-indstillinger.' Slå indstillingerne til og par både telefon og pc. Når enhederne findes, skal du klikke på 'Par' eller 'Tilføj enheder'. Dette vil variere afhængigt af dit håndsæt. Når du bliver bedt om at indtaste den firecifrede adgangskode, skal du indtaste 0000 eller 1234. Begge adgangskoder er stationære, og den samme kode skal indtastes på både pc'en og telefonen. Når enhederne viser, at parret har været succesfuldt, vil du nu kunne sende medier. Når skærmen vises med muligheder for parrede enheder med pc'en, skal du klikke på 'Send media via Bluetooth.' Gå til 'Ringetoner' og klik på 'Send'.

Tips og advarsler

  • Når du bruger konverteringssoftwaren, skal du huske at ændre lydkvaliteten fra normal til høj vil tage mere plads på din telefons hukommelse.
  • Når du deler ringetoner via Bluetooth, skal du være sikker på at filtyperne af sangene er kompatible. Hvis ikke, fungerer filerne ikke korrekt. telefonoperatør, fungerer konverteringssoftwaren muligvis ikke korrekt på grund af begrænsninger af upload og medietransmission.
  • Bluetooth-teknologi har været et vigtigt bidrag til begrundelsen for cellulær bekvemmelighed. Det tilføjer stor værdi til listen over grunde til, at en person skal eje en mobiltelefon. Bluetooth-teknologi gør mobilenheder næsten lige så veludstyrede som computere med evnen til at transmittere medier ved hjælp af et trådløst bestemmelsessted. Uanset om det er til fritid, som f.eks. Ringetone, der eksporterer eller forretninger, gør Bluetooth det lidt lettere for den gennemsnitlige person. At lave dine ringetoner er ekstremt let, og det bliver endnu nemmere med øvelse og tid. Disse instruktioner viser dig præcis, hvordan du laver ringetoner af høj kvalitet og sender dem til din mobilenhed via Bluetooth.