Om Computer Hacking

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

Mange hackere er teknologibuffere, der nyder at lære om nye computersystemer og software og overveje at hackere en kunstform. Mange organisationer anvender faktisk hackere for at finde svage sikkerhedspunkter i deres systemer. Disse hackere hjælper med at undersøge identitetstyveri og andre former for computerrelaterede forbrydelser. Begreberne 'hack' og 'hackere' har haft en negativ konnotation i de sidste par årtier, men hackere var oprindeligt simpelthen meget kreative computerprogrammerere, der kunne skrive speciel computer kode til at rette forskellige programmeringsmulhuller og problemer.

Historie

En bestemt delmængde af tidlige computerprogrammerere havde en evne til at identificere måder, hvormed de kunne få mest muligt ud af deres computersystemer. Disse programmører kom op med genveje, der hjalp dem med at ændre og forbedre deres systems funktion. Disse genveje blev kendt som 'hacks'. Men i 1980'erne blev begrebet 'hacker' bredt associeret i medierne med computerkriminalitet, og så er begrebet fast, selvom sande hackere ikke er til kriminel opførsel, men blot er computereksperter.

Typer

Computer hacking er klassificeret i forskellige typer baseret på hackerne og deres erfaringer og motiver. 'Hvidhatte' hackere har et ædelt motiv: deres mål er at hjælpe organisationer med at forbedre deres computersystemer og netværk med hensyn til sikkerhed. 'Black hat' hackere anses for at være pirater; de bryder ind i edb-systemer og netværk og stjæler værdifulde oplysninger, eller bare ødelægger det for sjov. Disse er forskellige kendt som 'script kiddies', 'crackers' eller 'carders.' Udtrykket 'hacktivister' - en kombination af 'hacker' og 'aktivist' --- refererer til hackere, der har ideologiske motiver til deres handlinger, som for eksempel dyrebarhedshackere, der bryder ind i kosmetikforskningslaboratorierne for at stjæle eller ændre data om dyreforsøg.

Teknikker

Computer hackere bruger forskellige teknikker til hacking i et computersystem. Den mest anvendte metode scanner. Hackere opretter værktøjer, der er i stand til automatisk at scanne computersystemer til sikkerhedssmulhuler, Brug derefter et åbent vindue - ligesom det du bruger til at læse denne artikel - for at komme ind i en computer. Disse værktøjer leveres med instruktioner og bliver ofte sendt online, og enhver gennemsnitlig computerbruger kan bruge dem til at hackere en computer. Brug også malware til adgangssystemer, der er programmer til at indhente vitale oplysninger, som f.eks. login-id'er og adgangskoder fra en computer.

Forebyggelse / løsning

Den bedste beskyttelse mod 'black hat' hackere og de forskellige 'crackers' ' derude er at bare slukke din computer, når den ikke er i brug. Alle fra den enkelte bruger til et stort firma bør regelmæssigt sikkerhedskopiere alle data - en gang om dagen er ideel - og bør kopiere alle firewall logs, som registrerer alle, der forsøger at få adgang til computeren, til en cd eller dvd i tilfælde en undersøgelse følger. Da skadelige hackere ikke hviler, bør du heller ikke, når du forsøger at beskytte dine værdifulde data. Det anbefales stærkt at opdatere eventuelle firewalls og antiviruspakker regelmæssigt. 'Hacking' er et begreb, der bruges til at beskrive brugen af ​​at foretage ændringer i software og / eller hardware i et computersystem til at opfylde bestemte formål ud over dem, der var beregnet af skaberen eller ejeren. Folk, der engagerer sig i sådanne aktiviteter, kaldes computerhackere. Mange gange hackere hack en computer for at stjæle værdifulde og fortrolige oplysninger. For at beskytte et computersystem mod hacking er der udviklet forskellige defensive mekanismer, såsom firewalls.