Sådan aktiveres Bluetooth i Dell Latitude D610

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn den bærbare computer og tænd den. Log ind på Windows.

2.

Bekræft, at du har de nyeste Bluetooth-drivere til D610 ved at hente et installationsprogram fra Dell-webstedet. Se Ressourcer nedenfor. Kør installationsprogrammet og følg instruktionerne på skærmen.

3.

Tryk på tasterne Fn og F2 for at aktivere Bluetooth-tilslutning. Find en række grønne lys nær skærmen. Bekræft, at Bluetooth-forbindelse er aktiveret ved at tjekke, om lyset ved siden af ​​Bluetooth-ikonet lyser.

4.

Vælg Kontrolpanel i menuen Start. Åbn Bluetooth-enhedens kontrolpanel.

5.

Klik på fanen 'Indstillinger'. Aktivér indstillingen mærket 'Slå discovery on.' Bluetooth-forbindelse er nu aktiveret på din Latitude D610.

Tips og advarsler

  • For at deltage i et personligt lokalnetværk ved hjælp af Bluetooth, skal du åbne kontrolpanelet Netværksforbindelser og dobbeltklik på ikonet Bluetooth Network Connection. Dette vil vise en liste over enheder; vælg en enhed og klik på 'Connect'. Der åbnes nu en TCP / IP-forbindelse mellem enheden og din computer. For at oprette forbindelse til en Bluetooth-printer skal du åbne kontrolpanelet Printere og faxe. Klik på 'Tilføj en printer' og vælg indstillingen mærket 'En Bluetooth printer.' Din computer vil vise en liste over Bluetooth-printere i nærheden; vælg din foretrukne printer. For at oprette forbindelse til et Bluetooth-modem, skal du åbne kontrolpanelet Telefon og modemvalg. Klik på 'Tilføj' i fanen Modemer. Klik på den Bluetooth-enhed, du vil bruge som modem. Du kan overføre og modtage filer via Bluetooth. For at åbne guiden til Bluetooth-filoverførsel skal du vælge 'Kør' fra menuen Start og indtaste '\% windir\% \ system32 \ fsquirt.exe' i dialogboksen. Følg instruktionerne på skærmen.
  • Når du tilslutter en Bluetooth-printer, skal du have de tilsvarende drivere installeret, før du kan udskrive fra enheden. Ikke alle Dell Latitude D610-bærbare computere er udstyret med Bluetooth-tilslutning. Bekræft, at en Bluetooth-adapter er installeret ved at tjekke oplysningerne på Bluetooth-enheder-kontrolpanelet.
  • Dell Latitude D610 er en slankt, bærbar bærbar computer med en række funktioner, der er rettet mod den moderne erhvervsliv, der søger en mobil løsning. I sin standardkonfiguration er Latitude D610 udstyret med en 1,86 GHz Pentium M-processor, 512 MB DDR2 SDRAM, 40 GB harddiskplads, et cd-rw / dvd-rom-drev, Wi-Fi-funktioner og en 14 tommer XGA TFT display. Forbedre din bærbar computers muligheder ved at sætte den i stand til at kommunikere med Bluetooth-enheder.