Sådan bruges trådløst elektricitet i dit hjem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først og fremmest skal du bare vælge det eCoupled trådløse strømprodukt, som du gerne vil bruge. De frigiver et skrivebord, for eksempel at du kan indstille, hvilke enheder der er brug for at blive opkrævet. De 'vil også mere end sandsynligt udløse mere af et' hub ' slags strøm enhed, bare for at blive sat i nærheden af ​​din elektronik. De frigiver også en slags pladeindretning, som du bare kan indstille din mobiltelefon eller hvad som helst.

2.

Næste, hvad du skal gøre, er at vælge objekterne til oplades. Det er ligegyldigt, om de er høj- eller lavfrekvente enheder, eCoupled-teknologien er meget sofistikeret. Den kan bruges til opladning af bærbare computere, mobiltelefoner, køkkenapparater, ipod'er, stort set uanset hvad du kan forestille dig. virkelig cool ny teknologi!

3.

Indstil det objekt, der skal oplades nær, oven på eller ved siden af ​​opladeren. Tillykke! Du bruger trådløs energi.

Tips og advarsler

  • Hvor fantastisk er den trådløse strøm til at være! Tænk på alle mulighederne.
  • De første eCoupled-enheder skal udgives i april i år.
  • eCoupled hævder, at deres produkter er blevet testet grundigt for sikkerheden, men hvis du er bekymret over, hvad trådløs kraft kan gøre for menneskekroppen, kan du afstå fra at købe det. Selvom folk havde samme bekymringer for radiobølger og mobiltelefoner også.
  • Ja, du læste denne titel korrekt. Trådløst elektricitet blev først opfundet af Nikola Tesla i 1899, da han overførte over 100 millioner volt elektricitet trådløst 26 miles og tændte 100 lyspærer og en elektrisk motor. Du kan undre dig, om han kunne gøre det i 1800'erne, hvorfor gør vi det nu? Nå er trådløs elektricitet en spændende ny teknologi, der endelig bliver realiseret kommercielt senere i år! Det kaldes WiTricity. Du kan sætte en hvilken som helst elektronisk enhed inden for rækkevidde af et eCoupled trådløst strømprodukt (jeg kommer til det på et minut) og oplade eller bruge enheden. Og nej, jeg ved hvad du 'tænker igen, og det er ikke magisk. Eller ... er det?