Sådan får du WiTricity (Wireless Electricity) i dit eget hjem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Okay, så du er klar til at komme i gang? Nåvel, hvad du har brug for er en enhed til at overføre strøm trådløst fra. Ecoupled udvikler et antal af disse trådløse strømoverførsler enheder, der skal udgives meget snart (marts / april 2009). En af de store ting ved disse enheder er, at de holder styr på, hvilke objekter der skal i nærheden skal opkræves, hvor meget strøm enheden har, og det niveau, der er nødvendigt for at oplade enhed med den bedste effektivitet. Faktisk kan du allerede bruge disse enheder uden at vide det, hvis du tilfældigvis ejer et eSpring-vandrensningssystem. (De måtte finde ud af, hvordan man kan slippe af med disse irriterende ledninger for at gøre deres enhed mere effektiv ... hmm ... spekulerer på, hvordan de reparerede det?)

2.

For det andet skal du holde en sekundærspole i stand til, at enheden skal oplades. Disse antager jeg, vil blive frigivet med de trådløse strømforsyningssystemer. Det skal bekvemt gå ind i din enhed, så tag dig ikke i tvivl om at du bliver nødt til at bære en uhyggelig spole! Installer spolen, eller lad den installeres for dig, og det skal være godt at gå!

3.

Nu er alt hvad du skal gøre, bare for at være omkring opladeren med din enhed, som bestemt ikke vil være svært at gøre. Nogle eksempler på trådløse strømindretninger, der er blevet vist, er blevet installeret i biler og skriveborde, så i sidste ende husker du måske ikke de dage, hvor der var en ting som 'batterier'.

Tips og advarsler

  • Du kan fortælle, at jeg er begejstret for trådløs strøm lige?
  • Aldrig nødt til at opkræve noget igen!
  • Aldrig nødt til at Brug en strømledning igen!
  • Nyt!
  • eCoupled hævder, at deres produkter er blevet testet grundigt for sikkerheden, men hvis du er bekymret over, hvad trådløs strøm kan gøre for menneskekroppen, du kan slukke for at købe det. Selvom folk havde samme bekymringer for radiobølger og mobiltelefoner også.
  • Så vil du faktisk have WiTricity i dit hjem? Det er faktisk ikke så komplekst som i første omgang. Det blev først opfundet af Nikola Tesla i 1899, da han var i stand til at overføre massive mængder magt over 20 miles! Virksomheder har været mere end i stand til at udvikle WiTricity i mange årtier nu , men der var ikke en grund til det. Indtil for nylig er det med fremkomsten af ​​mobiltelefoner og bærbare computerenheder! (Jeg ved ... Svært gal!) Der er endelig en efterspørgsel efter trådløse strømkilder. Velkommen i alder af 'ikke flere strømledninger' folk! Jeg tager dig trin for trin med præcis det, du skal bruge at drage nytte af de nye WiTricity forbrugerprodukter og endelig sige farvel til disse ledninger for godt.