Sådan får du gratis adgang til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

En simpel måde at få adgang til nettet gratis er gennem dit lokale bibliotek! De fleste biblioteker kræver kun medlemskab (gratis) og logger ind for at bruge computeren. Ulempen er, at du kun har en begrænset tid, men for ingenting er det værd.

2.

Dette trin kræver en bærbar computer. Find en kaffebar, næsten hver eneste tilbyder gratis adgang til internettet med køb, men ved at købe en lille kop kaffe kan du forblive til lukning. Ulempen ved dette ville være strøm uden adgang til et stikkontakt, du ville være begrænset til, hvor længe din batterier kan vare.

3.

Ligesom kaffebarer tilbyder mange fastfood restauranter WiFi, men nogle (som McDonald's) opkræver adgang, men andre (som Wendy ' s) kræver kun køb at bruge.Det er en god ide at undersøge i dit område for at finde det bedste sted at gå. Opadrettede med at gå til en fastfood restaurant er, at mad er billigere og drikkevarer normalt har gratis påfyldninger.

Næsten alle bruger internettet mindst en gang om dagen. Enten for arbejde, skole eller bare for at spille. Mens internettet er en vigtig del af mange menneskers liv, kan det være en unødvendig pris i et månedligt budget. Der er tricks til lovligt at få adgang til internettet for så lidt som $5 eller mindre!