Sådan får du trådløst internet til stationære pc'er

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af om der er trådløst internet, hvor din computer er placeret. Hvis du befinder dig meget tæt på et WiFi-hotspot, som en kaffebar, kan du muligvis bruge dette netværk til at få trådløst internet til stationære pc'er. Desuden har nogle lejlighedskomplekser og kollegieophold gratis trådløst internet. Dine naboer kan også have trådløst internet, som du kan spørge dem om du kan bruge.

2.

Køb et trådløst netværkskort til dit skrivebord. Du kan få disse ved elektroniske butikker som Best Buy eller fra elektronikafdelingen i butikker som Wal-Mart.

3.

Sørg for at få en trådløs adapter med den rette styrke, som afhænger af, hvor langt du er fra det trådløse hotspot.

De nemmeste adaptere, der skal bruges, er dem, der bare tilsluttes en USB-port.

4.

Konfigurer dit trådløse internet til din stationære pc i henhold til instruktionerne, der fulgte med den trådløse adapter. Når du er færdig med opsætningen på din computer, skal du kontrollere din internetforbindelse og nyd surfingen på nettet trådløst!

5.

Køb den korrekte trådløse netværkssikkerhed for at beskytte din computer fra andre ved hjælp af det samme trådløse netværk.

6.

Få en trådløs internetrouter til din internetforbindelse, hvis der ikke er trådløst internet allerede i dit område. Du kan købe disse online, eller i elektroniske butikker som Best Buy. Du skal oprette din router ved hjælp af de ledsagende instruktioner og din egen internetudbyder. Dette er bedst i et hjem, vil flere computere.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at du har den rigtige firewall og sikkerhedssoftware på din computer, når du bruger usikrede netværk.
  • Kontroller systemkravene til den trådløse adapter, før du køber den for at være sikker på at din computer er kompatibel.
  • Ønsker du at få trådløst internet til stationær pc? Udstyr dit skrivebord til trådløst internet er meget nemt, bare følg disse enkle trin, og du vil surfe på nettet trådløst på ingen tid.