Sådan finder du den fulde værdi af din artikel-skrivning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg et artikelsted, der skal være din hjemmebase (du kan tilføje forskellige artikelsider for forskellige emner / nicher senere, men du vil have en, hvor du kan sortere 'pile-in', hvad der kommer til at tænke på ... min er Xomba.com, jeg kan også foreslå Geocities.com eller Blogger.com).

2.

Skriv mindst en artikel der.

Deltag i alle de sociale netværk, du kan tænke på (begyndende med dem, der er angivet nedenfor), og vær sikker på at gøre dig selv 'alt om' din profil / log på din primære artikelside.

4.

Vær regelmæssig om at indsende artikler på din primære artikelside (jeg ville ikke sende mere end en om dagen, men det Det kan være bedre at lave en om ugen, da det giver dig tid til at gøre masser af trin 5).

'Shop (din seneste artikel) omkring' til alle af dine sociale netværk ... kan du også 'shoppe rundt' til forskellige fora om emnet, men vær forsigtig med ikke at 'spam' dem ved blot at skrive et grundlæggende link og sende det som et konkret bidrag til diskussionen (fortæl forumet noget diskussionen inspirerer dig til at sige, herunder linket som en 'sideide').

6.

Du kan skrive så mange artikler som muligt på hovedartikelens websted, må du ikke 'handle' mere end en om ugen. (Du vil ikke være kendt som 'den pågældende artikelside', men snarere som 'den gode ven, der nogle gange arbejder på artikelsiden.') Så ... TRIN 7

7 .

Surf socialnetværket så regelmæssigt som lægerne siger, at du skal udøve. Lav din 'hele grund til at være der' 'for at kontrollere, hvordan alle dine tilsluttede venner kommer i disse dage' Kun bogføringslinks, når dine tilsluttede venner er alle ansvarlige.

Tips og advarsler

  • Jeg er også laz-- ... in-a -hurry, i en fart, at indsætte alle mine henvisningsadresser, så se mig (mythman eller mythmanjay) op på Yahoo! 360 (360.Yahoo.com/jmythh2k5), MySpace.com (www.myspace.com/libertarius), FaceBook.com, LinkedIn.com, MyVieWin.com, VoySpace.com, Yuwie.com, Zion5.com, Bebo. com, DotBlu.com og alle andre jeg har glemt
  • Mange synes at være 'alt om' at tjene penge. Du kan være deres ven, men hold dig ikke i stand til deres ~ ~ Quo ~ uden ~ Quid Pro ~ '-røret drømme.
  • Penge, du får, når du finder det sande værd gemt i artiklenetværkene