Sådan finder du ethernet hardwareadressen på din OSX Mac ved hjælp af Systemindstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn programmer u0026 gt; Systemindstillinger

2.

I 'Internet u0026 amp; Netværk u0026 quot; sektion, vælg 'Netværk'

3.

I 'Vis u0026 quot; Vælg den grænseflade, hvis adresse du leder efter.

4.

Vælg fanen 'Ethernet'

5.

Hardwareadressen er mærket 'Ethernet ID'

Tips og advarsler

  • Du kan også bruge systemprofilen til at finde MAC-adressen.
  • Disse instruktioner er specifikke for Apple Macintosh-computere og er baseret på menuen Systemindstillinger, der findes i OSX 10.4-operativsystemet. Andre versioner af operativsystemet kan have lidt forskellige navne for forskellige dele af netværkskonfigurationen , men de skal være relativt ens.
  • For at kommunikere på et netværk har din computer to vigtige adresser. Den første er en internetprotokol eller en IP-adresse. IP adresseret bruges til at kommunikere med andre systemer på tværs af hele internettet. Men der er en anden adresse, hardware- eller Media Access Control (MAC) -adressen, der bruges mellem computere på et lokalt lokalnetværk (LAN).

    Du skal muligvis finde computerens Ethernet hardware adresse (også kendt som en MAC-adresse) for at tilføje den til et sikret netværk eller til fejlfinding.

    Disse instruktioner er specifikke for Apple Macintosh-computere og er baseret på menuen Systemindstillinger, der findes i OSX 10.4 operativsystem. Andre versioner af operativsystemet kan have lidt forskellige navne til forskellige dele af netværkskonfigurationen, men de skal være relativt ens.