Sådan forlænger du en bærbar computers trådløse afhentningsafstand?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Software Fix

1.

Dobbeltklik på det trådløse ikon i systembakken (nederst til højre på skærmen). Det trådløse ikon vil normalt ligne en lille computermonitor, der udsender bølger.

2.

Klik på 'Egenskaber' -knappen og vælg derefter 'Konfigurer'. Dette fører dig til dit trådløse netværkskorts konfigurationsskærm.

3.

Gå til fanen 'Avanceret'. Her har du mange valgmuligheder for at tilpasse ydeevnen til din Vær opmærksom på at kun ændre de foreslåede indstillinger, hvis de forkerte indstillinger vælges, kan de ødelægge dit kort.

4.

I denne menu skal du sørge for at ' Minimum strømforbrug 'er deaktiveret.

5.

Gå til' Power output 'og sæt det til 100 procent. Sørg også for at' Strømsparetilstand '

Naviger til valg af 'Roaming Decision' og skift det til 'Optimer afstand.'

Hardware Fix

< p> 1.

Hvis din nuværende WiFi er et standard trådløst kort, der fulgte med den bærbare computer, skal du kigge efter et erstatningskort. Disse standardkort er meget billige, og de har tendens til at være upålidelige og ikke sat ud nok magt til at hente lige tætte signaler.

2.

Det kan være klogt at købe et kort, der kan justeres er antenne eller indbygget rækkeviddeforbedring (se Ressourcer).

3.

Du finder vejledning i installation af dit nye trådløse kort i dokumentets dokumentation. Dette vil normalt blive inkluderet i kortets emballage eller på producentens hjemmeside.

Tips og advarsler

  • Don 't spare når det kommer til at købe et trådløst kort. At betale nogle få dollars for et pænere kort kan gøre en stor forskel.
  • Du må ikke justere andre trådløse indstillinger end dem, der er instrueret til at justere. Ellers risikerer du at gøre dit trådløse kort ubrugeligt.
  • Hvis du er træt af at miste det trådløse signal på din bærbare computer, eller træt af at skulle justere din trådløse router, så er der et par ting, du kan gøre for at løse problemet. Nogle ting, der er så enkle som at justere indstillingerne for din trådløse controller eller udskifte den trådløse hardware i din bærbare computer, kan løse dit trådløse signalstyrkeproblem.