Sådan forstærkes det trådløse signal på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug din laptop tættere på din router eller et andet trådløst adgangspunkt. Trådløse signaler er radiobølger, og bliver svagere, når de rejser og passerer genstande som vægge og døre. Ved at bruge din laptop tættere på din router begrænser du enhver interferens, som en sådan afstand kan forårsage.

2.

Opgrader dine netværksdrivere. Software kan undertiden spille en stor rolle i, hvor effektivt en enhed fungerer. Sørg for, at dit netværkskort bruger de mest opdaterede drivere.

3.

Øg mængden af ​​strøm, netværkskortet modtager. Nogle gange vil en computer begrænse mængden af ​​strøm, som et netværkskort kan modtage for at spare energi, hvilket kan reducere signalstyrken. Gå til computerens kontrolpanel, og åbn enhedsadministratoren, find derefter dit netværkskort og klik på 'Egenskaber'. Med 'Avanceret' kan du ændre forskellige indstillinger, herunder strømtransmission.

4 .

Undgå omgivende radiostøj. Tilstedeværelsen af ​​andre netværk og radiosignaler, der kommer fra ting som mikrobølgeovne, kan afbryde trådløse signaler. Hvis din nabo har en trådløs router på et bestemt sted, skal du sætte dig så langt væk fra det som muligt.

5. Brug en signal repeater eller booster. Signal repeater og boostere er ekstra enheder, der kan fastgøres til en router for at udvide området og øge signalstyrke. Hvis andre muligheder ikke er tilstrækkeligt til at øge dit trådløse signal, kan dette være den nemmeste løsning.

Tips og advarsler

  • Ikke alle bærbare netværkskort er skabt ens. Ældre bærbare computere kan have større problemer med at opretholde stærke signaler. Overvej at købe et nyt netværkskort eller få en USB trådløs adapter.
  • En bærbar computer med et trådløst netværkskort er en bekvem måde at forbinde til internettet fra ethvert sted indenfor eller uden for hjemmet. En ulempe ved udelukkende at bruge trådløst internet er imidlertid, at det signal, din computer modtager, kan svinge eller være for svag til at bruge internettet effektivt. Her er flere foranstaltninger, du kan tage for at øge det trådløse signal på en bærbar computer.