Sådan installeres et trådløst kort på en Dell Inspiron 1100

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find installationssoftwaren, der fulgte med dit trådløse kort. Indlæs softwaren på din computer og kør installationsprogrammet. Følg instruktionerne på skærmen.

2.

Indsæt dit trådløse pc-kort i pc-kortpladsen på computerens venstre side, tæt på bagsiden. Hvis dialogboksen 'Found New Hardware' vises på din computer, skal du følge vejledningen på skærmen.

3.

Åbn menuen 'Start' på din computer og vælg 'Kontrolpanel. ' Åbn kontrolpanelet Netværksforbindelser. Klik på ikonet 'Trådløs netværkstilslutning'. Vælg 'Skift indstillinger for denne forbindelse' fra indstillingerne 'Netværksopgaver'.

4.

Vælg fanen 'Trådløse netværk'. Klik på knappen mærket 'Tilføj'. Indtast navnet på dit trådløse netværk i den relevante tekstboks og klik på 'OK'.

5.

Vælg dit trådløse netværk fra feltet 'Foretrukne netværk' og klik på ' Egenskaber '-knappen. Hvis du opretter forbindelse til et åbent trådløst netværk, skal du indstille Netværksgodkendelse til 'Åbn' og Datakryptering til 'Deaktiveret'. Hvis du forbinder til et sikret netværk, skal du vælge de relevante valgmuligheder i menuerne 'Netværksgodkendelse' og 'Datakryptering' og indtaste netværksnøglen om nødvendigt. (Hvis der ikke kræves en netværksnøgle, skal du bekræfte, at den relevante afkrydsningsfelt er markeret). Klik på 'OK'. Dit trådløse pc-kort er nu klar til brug.

Tips og advarsler

  • Du kan købe et trådløst pc-kort direkte fra Dell-webstedet (se Ressourcer) . Hvis du oplever problemer under installationen, skal du bekræfte, at pc-kortet er korrekt indsat i pc-kortsporet. Dit trådløse kort kan tage op til 1 minut at oprette forbindelse til netværket; Hvis du ikke kan oprette forbindelse, skal du kontrollere dine netværksindstillinger.
  • Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et sikret trådløst netværk, skal du hente de relevante indstillinger fra din netværksadministrator. Prøv ikke at bruge en internt Mini PC-kort for at tilføje trådløse funktioner til din bærbare computer; Dell Inspiron 1100 er ikke udstyret med en intern antenne.
  • Dell Inspiron 1100 er en alsidig, no-frills laptop, der er ideel til studerende eller hjemme brug. I en standardkonfiguration leveres Inspiron 1100 med en 2,2 GHz Celeron-processor, integreret AGP-grafik, 512 MB SDRAM, 40 GB harddiskplads, en CD-RW / DVD-ROM og en 15-tommers skærm. Du kan forbedre mobilfunktionerne i din Dell Inspiron 1100 ved hjælp af den enkle tilføjelse af et trådløst pc-kort. Installation er en simpel procedure, og inden for få minutter er din bærbare klar til brug på et Wi-Fi-netværk.