Sådan konfigureres port videresendelse Brug af dd-wrt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Udfør din router administrative grænseflade ved at sætte din router's ip-adresse i adressefeltet i browseren. Dette er normalt noget som http://192.168.1.1 eller http://10.0.0.1.

2.

Dette vil bringe dig til status siden på din router. Her vælger du fanen Nat / QOS. Hvis du ikke er logget ind, bliver du bedt om at indtaste dit brugernavn og adgangskode.

3.

Den første fane på NAT / QOS-siden er for port forwarding, og det er her vi skal være. Klik på knappen 'Tilføj' for at oprette en ny boks til din port forward-regel.

4.

I den første boks til venstre skal du indtaste navnet på den applikation, som du opretter reglen for, f.eks. bit torrent eller webserver. I den anden boks skal du indtaste det portnummer, du vil videresende. Under protokollen skal du vælge u0026 quot; both u0026 quot ;. Indtast ip-adressen til computeren på indersiden af ​​dit netværk, hvor porten vil blive videresendt. Og endelig indtast portnummeret, som du videresender til. Dette er normalt det samme som portnummeret du videresender fra. Kontroller aktiveringsboksen.

5.

Vælg 'Anvend indstillinger' for øjeblikkeligt at anvende din nye regel. Din tjeneste eller applikation skal nu kunne sende trafik over den pågældende port via din router til en computer er på indersiden af ​​dit netværk.

Tips og advarsler

  • Standardporten til Bit torrent er normalt 6881, men tjek dine torrentklienters præferencer menu for at sikre, at det er det du bruger.
  • Hvis du spiller spil eller torrent, og din computer ligger bag en router, så skal du muligvis opsætte port videresendelse. Port videresendelse refererer til praksis med at konfigurere en regel på din firewall eller router, der lader den vide, hvor de skal lede bestemte typer trafik. Da de fleste hjemmecomputere deler en enkelt offentlig IP-adresse, skal routeren vide, hvilken indvendig maskine der skal lede trafik til, når den startes udefra og gennem din firewall. Denne artikel viser dig, hvordan du konfigurerer port forwarding på en linksys-router, der kører ddwrt firmware.