Sådan laver du din Home Laptop Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis du ikke allerede har en internetudbyder, skal du hente en. Der er mange derude at vælge imellem. (Mest almindelige er AOL, Comcast, ATT) Når du har fået en internetudbyder, skal du få et modem. (Spørg om deres trådløse modem, hvis du allerede har et internetudbyderopkald og spørg om dem.) Hvis de ikke forsyner dig med en, kan de købes hos næsten enhver elektronikforhandler.

2. < Efter din internetopsætning skal du have et trådløst adapterkort til din bærbare computer, hvis din bærbare computer ikke har det indbygget. (Igen kan dette købes hos næsten enhver elektronikforhandler. Du kan spørge en salgsforbindelse for at vise dig, hvilken en er den bedste på det tidspunkt, siden teknologien ændres så hurtigt.)

3.

Næste vil du glide kortet i adapterens slot på siden af din bærbare computer. Enheden skal installeres automatisk. (Hvis det ikke gør det, skal du indsætte den medfølgende disk og følge trinene.) Hvis du har en adapter indbygget, skal du sørge for at den er tændt. Det er normalt en switch på forsiden af ​​den bærbare computer.

4.

En skærm skal derefter komme op og bede dig om at søge en forbindelse. Gør søgningen, og klik på din internetforbindelse. Du skal nu være tilsluttet trådløst internet.

Vil du have din bærbare computer på en trådløs forbindelse? Tag et kig på disse enkle trin og nyd verden med trådløst internet.