Sådan laver du en kommentar til eHow

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Når jeg ser materiale fra enhver hjemmeside, tager jeg højde for mange ting, før jeg kommenterer. Først og fremmest har det faktum, at jeg har valgt at se posten, fået mig til at læse det. Det kan være, at jeg støtter den person, der komponerer skrivningen, jeg deler i deres interesse og vil lære af materialet. Alle eller nogle af dem kan være til stede.

2.

Min skrivning er udvidet over 5 år, men jeg betragter mig ikke bedre end den person, der lige er begyndt ud på internettet. Jeg kender den tid det tager at tænke, komponere og skrive en artikel. For disse overvejelser tror jeg, at mand eller kvinde kan bedømmes 5 * bare for at sætte deres arbejde for andre at læse.

3.

Min aktuelle kommentar er på skriveindholdet. Jeg vil også angive min erfaring inden for rammerne af artiklen, hvis det er relevant. Støtte, opmuntring og sandfærdighed er i mine kommentarer. Hvis jeg ikke ved noget om det emne, som jeg kommenterer, indrømmer jeg det og siger jeg støtter deres indsats. Jeg ville ikke være nyttigt, hvis jeg foregav at vide, hvad artiklen handler om, hvis min viden ikke dækkede artiklen.

4.

Afhængigt af hvilket internetsted og hvordan kommentarer er tilladt Jeg er flittig, hengiven og rettidig. Mine læsere ved, at jeg vil være en konstant ven på hjemmesiden og vide, at de kan regne med min kommentar. Kommentering fortæller også den person, jeg var der. Vi ved alle, det er for den glæde og penge, vi deltager i disse websteder. Vi vil oplyse, dele, underholde og uddanne læserne. Det er et privilegium at være blandt sådanne begavede mennesker, der er medlemmer af disse skrivewebsteder. eHow medlemmer har brug for kommentarer og synspunkter for at tjene penge.

5.

Når webstedet tillader ekstra kommentator enheder, som f.eks. anbefale og stjerner og en 'gør det' knappen benytter jeg dem til at fremme andre også i ærlighed. Jeg ville ikke sige, jeg byggede en pejs, hvis jeg ikke gjorde det. Sandhed er afgørende sammen med teamwork for at produktet er sundt. Slutresultatet kan kun være en win / win-situation, da vi arbejder sammen og ikke konkurrerer, når vi sender og kommenterer for enhver hjemmeside, især på eHow.

6.

Letting folk ved, hvad jeg kan lide om deres artikel har stor betydning i min kommentar. Personen ønsker ikke en annonce om min blog eller andre personlige oplysninger, så jeg lægger ikke det i min kommentar til, at de kan læse.

Det er min mening, at jeg sender en kommentar til en artikel på alle de websteder, jeg sender. Når jeg ser på hjemmesiden, giver det mig et udvalg af folk til at vælge, at jeg vil læse og efterlade en kommentar til deres artikler.