Sådan øges rækkevidden af ​​en trådløs (trådløs) router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

** Overvej Opgradering af din router **

Hvis din nuværende trådløse router er mere end et år eller to gamle, kan du bare sprænge på en ny. Wifi-teknologien har udviklet sig betydeligt i de seneste år med nye nye standarder som 802.11n, som er lige hurtigere og har en bedre rækkevidde end sine forgængere. Brugen af ​​MIMO (flere antenner) har fungeret vidundere, og højere GHz giver også et boost.

2.

** Se de seneste anmeldelser **
< br /> En hurtig søgning på 'wifi router review' vil dukke op en masse artikler med anbefalinger til nye routere, samt nogle fantastiske, tydelige engelsk forklaringer på deres forskellige funktioner og råd om at sætte dem op.

Jeg har for nylig fået en Belkin N MIMO trådløs router, som har god fart og har helt elimineret eventuelle døde steder i mit hus. Den overfører pålideligt fra kælderen til loftet over en række fire etager. Jeg var meget tilfreds med det. Som en ekstra fordel var opsætningen ret simpel (i modsætning til min første wifi router, som mere ligner hjernekirurgi). Linksys, Netgear og Trendnet er også velbegrundede mærker, selv om du bør vælge omhyggeligt blandt deres mange tilbud. Apples lufthavnsrouter har sikkert sine boostere, selvom jeg har set dem, der spørger sig om, hvorvidt den høje pris gør det til en god værdi.

3.

** Overvej billigere valg **

Hvis en ny router ikke er i dit budget, kan nogle tweaks til dit nuværende trådløse hjemmenetværksopsætning hjælpe.

En spændende mulighed er en simpel hjemmelavet parabolisk reflektor, der hjælper med at 'fokusere' din wifi-transmission, hvor den er nødvendig. Søg på 'freeantenna windsurfer' for at se de enkle planer for at lave en booster antenne med ikke mere end pap og aluminiumsfolie.

Prøv også at flytte din router til et andet sted i huset. Nogle gange gør det enkle trin at flytte den trådløse router fra et rum til et andet meget forskel i signalstyrke, rækkevidde, hastighed og overordnet ydeevne.

Tips og advarsler

  • Du får et stort ydeevneforøg med en 802.11n wifi router hvis dine computere bruger 802.11g og ikke er opgraderet til 802.11n.
  • Er din wifi fornemmelse lidt? Kan dit trådløse hjemmenetværk næppe give dig et signal på tværs af lokalet, endsige gennem mure og op ad trappe eller to? Har du brug for at tilføje nogle strøm, hastighed og rækkevidde - nogle oomph - til din trådløse ydeevne? Her er hvordan man gør det.