Sådan opretter du et trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at du har den rigtige type internetforbindelse! Du kan normalt ikke tilslutte en opkaldsforbindelse til en router, hvis du har en opkaldsforbindelse, skal du ringe til dit bredbånds- / telefonselskab for at oprette den korrekte type forbindelse før du opretter dit trådløse netværk! Det er også en god idé at kontakte dit internet, forudsat at du har brug for specifikke oplysninger om deres service. Nogle gange er der små afvigelser fra firma til firma, de kan også fortælle hvilken router du har brug for.

2.

Det andet skridt er at sikre, at du har en ledig PCI slot! Den bedste måde at gøre dette på er at åbne din computer og se, men vær advaret! Hvis din computer stadig er under garanti åbner tårnet enhver garanti, der følger med din maskine!

Hvis du vælger at fortsætte, skal du åbne tårnet på din maskine, i bunden vil du forhåbentlig se lange slots, der er beregnet til at holde kort. Hvis du ikke har ledige PCI-slots til rådighed, skal du købe en ekstern trådløs netværksadapter til at koble denne computer til et netværk. Se venligst reference 2 for mere information.

3.

>

Installer dit trådløse PCI netværkskort i dets slot og fastgør antennen på bagsiden. Hvis du bruger et eksternt trådløst netværkskort, skal du følge instruktionerne, der fulgte med dit produkt.

4. < / p>

Tilslut din router efter de instruktioner, der fulgte med det. Generelt kobler du modemet til din router og routeren til din værtscomputer. Hvordan du konfigurerer din særlige forbindelse, kan variere afhængigt af dit setup / behov. Det er også en god ide at bruge installations-cd'en, der følger med din router. Disse indeholder ofte drivere og en brugergrænseflade, der giver dig bedre adgang til dit netværk. Jeg anbefaler også at oprette en WEP-nøgle til din internetforbindelse, dette vil låse andre brugere ud, som måske forsøger at feje din forbindelse!

Nu da du har alt opsætningen, skal du kunne nyde din trådløs internetforbindelse stort set overalt i dit hjem! Sørg for at kontrollere tips og advarsler for mere vejledning!

Tips og advarsler

 • PCI betyder Peripheral Component Interconnect, denne port er placeret i ryggen af din computer og er lavet til at acceptere store kort (såsom det trådløse kort). De fleste vil genkende dette område som de lange strimler dækket af metal, som du kan se fra bagsiden af ​​din maskine.
 • Trådløse B og G-kort er bagudkompatible, hvilket betyder at begge vil arbejde på enten en B eller G router.
 • Eksterne trådløse netværksadaptere kommer i mange former og størrelser, den nedenfor omtalte er en desktop model, men du kan også få dem, der drejer sig om en tommelfingerdrev.
 • < li> Når du installerer et internt netværkskort, kan du opleve, at det kræver mere tryk at få det ind end det oprindeligt tænkte! Du skal ikke bekymre dig, skal du blot anvende et stabilt tryk, og pas på at du ikke vrider kortet, mens du gør det. Du vil finde ud af at den glider lige ind!
 • Pas på ikke at røre tappene på dit kort under installationen det. Olie på dine hænder kan forstyrre kredsløbene.
 • Routere giver mere beskyttelse til din computer end bare at blive tilsluttet internettet på den sædvanlige måde, hackere skal først komme igennem routeren, før de endda kan røre ved din computer.
 • Når du bruger en router, er det ikke nødvendigt at have firewallen aktiveret på din computer, medmindre du bruger en bærbar computer - disse mobile computere har brug for al den beskyttelse, de kan få, hvis du 'Brug dem på offentlige steder!
 • Du kan ikke tilslutte en opkaldsforbindelse op til en router. Hvis du har opkald, men ønsker en trådløs forbindelse, skal du ringe til dit lokale bredbånds- / telefonselskab at oprette den korrekte forbindelse.
 • Hvis din maskine stadig er under garanti, er det bedst at gå gennem producenten end at opdatere din computer selv, da åbning af tårnet vil annullere din garanti.
 • Hold altid bærbare computere sikkert firewalled, især hvis du skal bruge dem på offentlige steder,
 • Hvis du bor i et gammelt hus, kan mængden af ​​træ og type gips, der bruges i væggene, forstyrre din trådløse internetforbindelse.
 • li> Sørg for at kodeordet beskytte din internetforbindelse med en WEP-nøgle eller anden form for kryptering. Husk - hvis dine naboer udnytter din ubeskyttede forbindelse, kan du potentielt være ansvarlig for ulovlige downloads og alt andet, de kan vælge at bruge det til! Teknologi kan nogle gange være frustrerende! Men det er ikke nødvendigt at oprette dit trådløse netværk! Med disse nemme trin kan du være online på ingen tid!