Sådan opretter du forbindelse til en trådløs printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag printeren ud af kassen og inspicer den. Sørg for, at ingen af ​​delene er beskadiget. Fjern eventuelle særlige faner ved at følge instruktionerne, der fulgte med printeren. Du ønsker ikke at tænde, når der er påfyldning af faner, da det kan beskadige printeren.

2.

Når printeren er klar til at gå, skal du tilslutte den og tænd den. Der skal være en interaktiv opsætningsskærm på printeren, som du kan bruge til at angive de relevante trådløse indstillinger. Du vil bruge de samme sikkerhedsindstillinger på den printer, du har indstillet på din trådløse router. Jeg anbefaler at bruge WEP-indstillingerne, så du ikke sender nogen af ​​dine dokumenter eller onlineaktivitet i kvarteret.

3.

Når du har indtastet dine indstillinger på printeren, er du klar at gå til din computer og installere driverne med den cd-rom, der fulgte med printeren. Hvis du ikke har cd-rom'en, skal du gå til producentens websted for den nyeste driver.

4.

Når driverne er installeret, skal computeren begynde at hente printeren Hvis det ikke genkender printeren, skal du kontrollere, at indstillingerne på selve printeren er korrekte. Dobbeltklik på vores driverindstillinger på din computer. Du kan gøre dette via kontrolpanelet. Klik på vinduerne for at komme til kontrolpanelet. knappen nederst til venstre på det derefter vælge kontrolpanel og derefter printeren under hardware og lyd.

5.

Du kan fejle problemer ved helt at afinstallere gamle drivere og installere de nye Sørg for, at dine printerindstillinger er korrekte. Sørg også for at have den nyeste driverdownload fra producentens hjemmeside.

Installation af en trådløs printer er en relativt let opgave, der tager cirka 20-30 minutter og kan udfyldes af en person med mellemliggende computerfærdigheder. Hvis du har installeret et trådløst netværk, kan du nemt installere en trådløs printer.