Sådan repareres internetforbindelser med Internet Explorer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' nederst til venstre på skærmen.

2.

Vælg 'Alle programmer' og rul til 'Tilbehør'.

3.

Vælg 'Systemværktøjer' i pop op-menuen. Klik på 'Internet Explorer (Ingen tilføjelser).' Dette vil deaktivere eventuelle add-ons og udvidelser fra tredjepart, som du muligvis har installeret. Nogle tredjeparts software add-ons kan være i konflikt med Internet Explorer-browseren og forkrænke din internetforbindelse.

4.

Genstart din computer.

5.

Kør Internet Explorer ved at klikke på 'Start' nederst til venstre på skærmen og vælge 'Internet Explorer' øverst i menuen.

6.

Nulstil browseren ved at klikke på 'Værktøjer' i Internet Explorer navigeringslinjen og vælge 'Internetindstillinger.' Flyt til den avancerede fane og klik på 'Nulstil.' Luk vinduet og luk Internet Explorer.

7.

Genåb Internet Explorer og test din internetforbindelse ved at få adgang til et websted med høj tid, f.eks. Microsoft.com eller google.com.

8.

Genaktiver alle tilføjelser, du deaktiverede i trin 3. Genaktiver hvert tilføjelsesprogram langsomt for at afgøre, om nogen af ​​dem forårsagede oprindelige forbindelsesproblemer. I Internet Explorer skal du klikke på 'Værktøjer' i navigationslinjen og vælge 'Administrer tilføjelser'. Aktivér hver tilføjelse én-til-en og test din internetforbindelse efter hver aktivering. Hvis din forbindelse fejler, skal du deaktivere den senest aktiverede tilføjelse og afinstallere den.

Tips og advarsler

  • Installer kun tredjeparts Internet Explorer add- ons, der er bygget og distribueret af en velrenommeret softwareudvikler, da nogle tilføjelser kan ødelægge din internetforbindelse.
  • Internet Explorer er en webbrowser, der er oprettet af Microsoft og er en integreret del af Windows-operativsystemet. Som en gateway til internettet kan mange netværksforbindelsesproblemer løses via Internet Explorer-browseren. Browseren selv kan skabe problemer, der forhindrer enkeltpersoner i at få adgang til internettet. Lær hvordan du reparerer internetforbindelser med Internet Explorer, så du kan løse nogle af disse problemer og surfe på internettet uden problemer.