Sådan ser du hvor hurtigt dit internet er

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Inden du starter hastighedstesten, skal du lukke alle andre programmer og programmer, du har kørt. Dette sikrer, at din hastighedstest er let at sammenligne i fremtiden. Af samme grund skal du sørge for, at du kun har en fane åben i din internetbrowser.

2.

Gå til et af de gratis internethastighedsværktøjer, der er forbundet i slutningen af ​​dette artikel. Alle er hurtige og kræver ikke at downloade eller installere noget.

3.

Følg instruktionerne på webstedet for at teste din internethastighed. Lav et par forskellige tests i løbet af en time og gennemsnittet dem.

4.

Sammenlign resultaterne med den hastighed, du betaler for. Hvis du ikke tænker på din hastighed, skal du kigge på din regning eller ringe til din internetudbyder. Hvis resultaterne er langsommere end du havde håbet, skal du ikke være bange for at underrette din udbyder.

At vide, hvor hurtigt din internetforbindelse er, kan være nyttig af en række årsager. For det første vil det hjælpe dig med at bestemme, hvilke tilføjelser og andre variabler der påvirker din hastighed. For det andet kan det hjælpe dig med at identificere peakperioder, hvis du er på et fælles netværk. Og endelig, ved at køre en fart test vil du vide, om din udbyder [Comcast, Time Warner, Qwest, osv.] Leverer dig så hurtigt en internetforbindelse som de hævder at være.