Sådan tilslutter du Xbox 360 til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller navnet på dit trådløse netværk ved at navigere gennem menuen 'Start' på din hovedcomputer og derefter få adgang til Kontrolpanel. Klik på 'Netværkscenter' og skriv derefter navnet ned, da du skal indtaste det i XBOX 360-konsollen senere.

2.

Tilslut det trådløse netværkskort til USB-port på konsolets bagside.

3.

Tryk på sølv 'X' -ikonet i midten af ​​din XBOX 360-controller for at hente hovedmenuen. Gå til fanen 'Indstillinger' og vælg derefter 'Systemindstillinger'. Vælg linket 'Netværksindstillinger' og gå til 'Rediger indstillinger.' Indtast det netværksnavn, du tidligere skrev i feltet 'SSID'.

4.

Gå til indstillingen 'Netværkstilstand' og indstil det til 'Infrastruktur'. < /p>

5.

Gør ændringerne, og slukk derefter XBOX 360-konsollen og fortsæt for at afslutte opsætningen.

Tips og advarsler

  • Den trådløse netværkskort til XBOX er kompatibel med trådløse 802.11a, 802.11b og 802.11g-standarder. Udover at kunne oprette forbindelse til XBOX Live og downloade videoer kan du også få adgang til nogen af computere på dit netværk og streame alle Windows Media Player-musikfiler direkte til konsollen.
  • Microsoft Xbox 360-spilkonsol har en funktion, der gør det muligt at oprette forbindelse til internettet for at downloade videoer eller spildemoer eller til at oprette forbindelse til andre konsoller, så flere personer i forskellige områder kan spille det samme spil. Hvis du har en lokalnetværksopsætning i dit hjem via en trådløs router, kan du bruge en særlig adapter tilgængelig fra Microsoft til at oprette forbindelse til internettet trådløst.