Sådan vælger du det rigtige trådløse netværkskort til dit skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se i manualen til din computer for at kontrollere, hvilken type slot du har til rådighed på computerens bundkort. Tag alle ledninger fra bagsiden af ​​computeren ud og fjern siden panel ved at skrue af skruerne og trække panelet af, hvis du ikke har computerens manual. Kontrollér de åbninger, der er åbne på bundkortet, for at se om du har en PCI-stik, PCI-Express-slot eller AGP-stik.

2.

Vælg et trådløst netværkskort, der matcher den type slot, du har adgang til.

3.

Find en eksternt trådløst netværkskort, der plugger ind i en af ​​computerens USB-porte, hvis du ikke har en åben slot til rådighed.

4.

Vælg et kort, der også har et Ethernet port til rådighed, hvis du ender med at oprette forbindelse til et kablet netværk på et senere tidspunkt.

5.

Sørg for, at kortet kan arbejde i samme hastighed som din trådløs router eller modem. Kontrollér om det fungerer med 802.11a, 802.11b eller 802.11g hastighedsstandarderne.

6.

Sæt kortet i den åbne plads på din computer, genmonter sidepanelet, og sæt derefter alle kablerne i igen. Slut kortet til en åben USB-port, hvis du i stedet gik med en ekstern kort.

Tips og advarsler

  • Hvis du får et netværkskort, der fungerer hurtigere, men har et lavhastighedsmodem, fungerer kortet stadig det vil ikke tilbyde højere hastighedsfunktioner.
  • Hvis du har flere stationære computere spredt i et hjem eller kontor, som alle skal have adgang til internettet på samme tid, er det tid til at konfigurere et trådløst netværk. Hver af computerne skal have et trådløst netværkskort for at kunne at modtage signalet og transmittere data. Forskellige kort er tilgængelige med forskellige funktioner, der fungerer for en række kortspor på din computer.