Sådan vælger du et datacenter for outsourcing it

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

1) Reducer eller kontroller omkostninger. Den primære årsag (44\% af respondenterne) til outsourcing af datacenterfunktioner er sandsynligvis ingen overraskelse: at reducere eller kontrollere omkostninger. Samlokalisering og dedikeret serverhosting er 'Cap-Ex' gratis alternativer, der kan eliminere store datacenterinvesteringer. Colocation gør det muligt for CIO at udvide deres data center-fodspor kun efter behov, snarere end at investere i en hel ekspansion foran.

2.

2) Gain adgang til eksterne IT-ressourcer . De næstbedste årsagsselskaber outsourcer deres datacentre er evnen til at udnytte de mennesker, processer og udstyr, der ikke er tilgængelige internt. CIO'er kan få adgang til meget erfarne datacenterpersonale, der deles på tværs af en 'multi-lejer' datacentermiljø uden at skulle ansætte deres egne heltidseksperter inden for netværk, sikkerhed, køling, strøm og datacenter.

3.

3) frigør interne ressourcer. ud af 10 respondenter sagde, at de outsourcer deres datacenterfunktioner for at frigøre interne ressourcer. Ved at reducere de daglige vedligeholdelsesgaver kan in-house IT-teamet koncentrere sig om kerneprogrammer og -leverancer og forlade de daglige datacenteroperationer til colocation eller dedikeret serverhostingoperatør.

4)

4) Forbedre kundefokus. En anden 3 ud af 10 respondenter outsourcede datacenterfunktioner for at forbedre forretnings- eller kundefokus. vær svært at holde i huset personale motivat ed til at betjene andre afdelinger. Med konkurrencedygtige krav og mange krav kan responsivitet påvirkes. Outsourced datacenter operatører er i servicebranchen. De holder deres kunder ved at være lydhør og nøjagtige og indse, at dårlig service kan hindre deres forretning og lønsomhed.

5.

5. Fremskynde virksomhedstransformation er en grund til at outsource et antal funktioner. Outsourcing ikke-kritiske funktioner kan medvirke til at holde organisationen fokuseret på kritiske roller under transformationstidspunktet.

6.

6. Fremskynde datacenterprojekter. Ifølge en artikel i SearchCIO, når du først har fastslået, hvor alvorlige eller uopsættelige dit datacenterproblemer er, kan hurtige løsninger på kritiske områder som uptime, tilgængelighed og omkostningseffektivitet opnås inden for måneder via outsourcing versus en intern udbygning, der kan tage mange år. < /p>

7.

7. Adgang udenfor ledelsesekspertise. Evnen til at udnytte ledelseskompetencer, der ikke er tilgængelig internt, runder ud af de 7 bedste grunde, som virksomhederne outsourcer deres datacentre til. Administrerede datacenteradministrationsteam er fokuseret dag-in og day-out på at levere datacenterfunktioner til deres kunder effektivt og med et højt serviceniveau. Ved at administrere flere store datacentre kan de anvende bedste praksis i branchen, der er vanskelige eller dyre for, at enkelte virksomheder kan anvende deres egne interne datacentre.

Tips og advarsler

  • Endelig kan du med alle de snak og nyheder om offshore outsourcing være overrasket over at vide, at helt 80\% af de undersøgte respondenter outsourcede deres datacentre til tjenesteudbydere i USA. De fleste virksomheder foretrækker at holde virksomheden indenlandsk, i mange tilfælde i samme tidszone og tæt på deres kerneforretning.
  • 7 Grunde til, at et selskab skal outsource deres it til et datacenter i dagens kreditkrisen.