Om DSL High Speed ​​Internet Services

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

DSL-teknologien går tilbage til 1948 for at blive undersøgt af Claude Shannon, men den blev ikke rigtig opfundet før 1988 af Joseph Lechleider og andre ansatte hos Bellcore. I slutningen af ​​1990'erne var DSL-teknologien vokset til pege på, at det var hurtigere og nemmere at give, så flere hjemmebrugere kunne få adgang til det.

Betydning

DSL gjorde internetadgang langt lettere, hvilket muliggør hurtigere udveksling af data og tilvejebringelse af internetadgang uden binde telefonlinjer. Da priserne falder og teknologien forbedres gennem årene, finder flere brugere det mest hensigtsmæssige valg.

Funktion

DSL er en højhastigheds måde at forbinde computere med til internettet via telefonlinierne. Da en typisk telefonlinje sender et analogt signal, sender DSL information via et digitalt signal, som frigiver telefonlinjen til at sende og modtage telefonopkald, mens computeren er forbundet til internettet. Forskellige telefonvirksomheder tilbyder DSL via deres telefon tjenester.

Typer

Forskellige tjenesteudbydere tilbyder DSL, herunder AT u0026 T, Verizon og EarthLink. Forskellen mellem disse tjenester er de ekstra muligheder, som hver kan tilbyde, såsom varierende hastigheder, evnen til at have DSL uden at betale for telefonservice og bundpakning, herunder tilbud om telefontjeneste. Med DSL-teknologi er der standard DSL og 'nøgen' DSL. Naked DSL er simpelthen muligheden for at have DSL uden en fastnettelefon.

Overvejelser

DSL er stadig uhyre populært, hovedsagelig på grund af den hurtige service og beskedne priser. Kabelmodemer og satellit-internet giver dog gode alternativer. Disse tjenester tilbydes af kabel- og satellit-tv-selskaber og har tendens til at være langt dyrere, men tjenesten er normalt pakket med et kabel- eller satellitabonnement og er generelt hurtigere end DSL. Digital abonnentlinje, som mere almindeligt kendt som DSL, er den mest populære type højhastigheds-internet og er normalt den billigste. DSL Internet service tilbydes af mange telefonfirmaer, herunder AT u0026 T og Verizon.