Om Ethernet-kreditkortterminaler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

En Ethernet-kreditkortterminal giver salgstransaktioner ved brug af en IP (Internet Protocol). Det behandler salgstransaktioner foretaget med kreditkort og debetkort. Nogle ethernet-kreditkortterminaler behandler også checkbetalinger, elektronisk ydelsesoverførsel (EBT) og andre elektronisk indleverede transaktioner, som f.eks. Uploade forudbetalte telefonkort, gavekort og aldersbekræftelse.

Funktioner

Et Ethernet-kreditkortterminal er en plug-and-play-enhed. Den leveres normalt med en integreret smartkortlæser, intern PIN-kode og printer. Den har en intuitiv ATM-stil interface med tastaturer, menupunkter, der er nemme at læse, og i nogle modeller berører skærme for nem transaktioner. Nogle terminaler har en signatur vindueskærm, hvilket eliminerer underskrivelse af kvitteringer ved brug af pen. Dette signaturvindue bruger en specielt designet pen, kendt som styluspen, der er forbundet til det system, som en kunde kan bruge til at logge på terminalens skærm. Andre funktioner omfatter indbygget printer, der kan udskrive kvitteringer. Denne printer har en blinkende LED-skærm for at advare salgskonsulenten, når der er papirstop eller lave niveauer af papir.
Kunderne kan bruge tastaturet til at indtaste deres PIN-kode (Privat Identifikationsnummer), når de bruger debettransaktioner. I nogle modeller med berøringsskærme kan kunderne kan indtaste deres PIN-kode direkte på skærmen ved hjælp af den indbyggede styluspen.Dette giver ekstra sikkerhed uden at have behov for at tale med kontorist for at indtaste PIN-koden.
Den største forskel mellem ethernet-kreditkortterminaler og konventionelt kreditkort læsere er, at de bruger en internetforbindelse til at behandle transaktioner.Nogle modeller leveres med den traditionelle analoge linje for at give dobbeltforbindelser ved hjælp af en analog telefonlinje. Nogle ethernet-kreditkortsterminaler forbinder direkte til computer eller register, der har internetforbindelser, mens andre kan oprette forbindelse direkte til internettet via COM-porte (ISDN, Ethernet, Wi-Fi, Telefon, GPRS).

Typer

Der er forskellige mærker og modeller af Ethernet kreditkort terminaler. Der er typer, der følger med kun Ethernet-forbindelserne og nogle, der giver dobbeltforbindelser med en integreret telefonlinje eller analog linje. Nogle modeller leveres med WiFi (Wireless Fidelity) for at udnytte trådløse netværksforbindelser ud over ledninger. Alle modeller leveres med tastaturer eller PIN-pads; Der er dog modeller, der har berøringsskærme med integreret styluspen. Nogle leveres med indbyggede printere, der bruger 2 1/4 tommer brede ruller printerpapir og kan udskrive hurtigt ved hjælp af termiske billeder. Der er typer, der med flere applikationer er indlæst til at gøre flere transaktioner, såsom kreditkort, checks og betalingskort blandt andre. Der er også dem, der kun kan foretage kreditkort- og betalingskorttransaktioner.

Betydning

Ethernet-kreditkortterminaler gør håndtering af salgssteder lettere og mere sikre. De eliminerer ekstra trin for clerks, som f.eks. Indtastning af kreditkort, debetkort, check og gavekortnumre. De giver en sikker og sikker måde for kunderne at indtaste deres PIN-kode for at gennemføre debettransaktioner. Ethernet-kreditkortlæsere tilbyder hurtigere forbindelser end de konventionelle typer af kreditkortlæsere og eliminerer brugen af ​​en anden telefonlinje, bare for at gøre salgstransaktioner. Dette giver betydelige besparelser for multiterminale operationer, som dem, der anvendes af større detailforretninger.

Overvejelser

Når du overvejer ethernet-kreditkortlæsere til din virksomhed, skal du tage højde for de typer af betaling, du vil acceptere. Der er alt-i-et-systemer med flere applikationer, der kan understøtte ikke kun kreditkorttransaktioner, men også betalingskort, checks, gavekort og telefonkort. Derfor, inden du bestemmer dig, kig ind i de forskellige modeller og overvej multifunktionssystemer for at spare på diskplads i stedet for at købe flere systemer. En anden overvejelse du skal gøre er at installere software, som kan give ekstra sikkerhed til dit netværk. Ved at oprette firewalls og udnytte kryptering kan du sikre en sikker og sikker måde at gennemføre forretninger uden at gå på kompromis med dine kunders data. Nogle hackere kan nemt registrere PIN-numre sammen med de anvendte kortnumre. Derfor er det nødvendigt at levere et sikret netværk til forhindre det. Sommetider benævnt terminaler eller kreditkortlæsere er kreditkortterminalerne den mest almindeligt anvendte måde at behandle detailhandelstransaktioner på. Der findes forskellige typer af kreditkortterminaler på markedet. Ethernet-kreditkortterminaler er et af valgmulighederne for de handlende, der behandler kredit- og debetkorttransaktioner. De er alsidige, og de gør behandlingen nemmere end de konventionelle typer af kreditkortlæsere.