Om Wireless Network Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Trådløs netværkssikkerhed er beregnet til at beskytte din internetforbindelse fra uautoriserede brugere. Med en trådløs forbindelse kan du forbinde til et højhastighedsinternet uden at begrænse kabler og ledninger på flere steder. Beskyttelse af dit trådløse netværk forhindrer dine følsomme data i at falde i de forkerte hænder. Du har mulighed for at udføre mange af dine normale onlineopgaver som bank, betaling af regninger og køb uden bekymring.

Typer

Der er flere måder at oprette din egen trådløse netværk sikkerhedsplan på. En type sikkerhedsforanstaltning, der kan træffes, er at ændre administratorens standardadgangskode til din trådløse enhed. Hackere er opmærksomme på denne standardindstilling og vil invadere dit trådløse netværk, hvis dette ikke er blevet ændret. Routere og adgangspunkter har normalt en standardadgangskode, der nemt kan ændres, når det er nødvendigt. En anden type sikkerhedsfunktion, der kan bruges, er at aktivere krypteringsfunktionen til dit trådløse netværk. Dette vil sikkert skjule enhver form for data, der udveksles via dit trådløse netværk. For yderligere at sikre dit trådløse netværk skal du også deaktivere alle udsendelser af dit netværksnavn. Dette forhindrer andre i at spotte din forbindelse og forsøger at få adgang til det.

Funktioner

En af de mest populære funktioner ved at have et sikkert trådløst netværk er, at du er mindre udsat for identitetstyveri. Når du bruger et trådløst internet forbindelse vil en ubeskyttet computer afsløre alle de oplysninger, der er gemt på den.Der er mange identitetstyvere, der krydser rundt på udkig efter et ubeskyttet trådløst internetnetværk, hvorfra de kan stjæle finansielle data. En anden nyttig funktion, der er praktisk, er at et etableret trådløst netværkssikkerhedssystem vil automatisk underrette dig om andre piggybacking på din forbindelse. Langsom surfing på internettet på en hurtig internetforbindelse kan være et tegn på, at andre stjæler din båndbredde. Hvis du har implementeret en handlingsplan for trådløst netværk, vil det straks vise alle brugere, der er i øjeblikket forbundet til dit trådløse netværk. Enhver ukendt bruger kan hurtigt blokeres og mærkes som en forbryder for at forhindre fremtidig adgang til netværket.

Misforståelser

En almindelig misforståelse er, at det normalt ikke er nødvendigt at have en sikkerhedsplan for trådløse netværk. Det er altid vigtigt at bruge en, når du har adgang til internettet. Selvom du er på nettet i kort tid, er der masser af indtrengere, der venter på at invadere dit computer og trådløse netværk.

Advarsel

Før du begynder at ændre nogle af standardindstillingerne på din computer og trådløst udstyr, opret et systemgendannelsespunkt på dit computersystem. Under et computerproblem giver dette dig mulighed for at komme tilbage til dine oprindelige systemindstillinger, før ændringerne blev foretaget. Hvis du er ubehagelig med at foretage nogen form for ændringer, kan du kontakte en erfaren computer professionel til at oprette et sikkert trådløst netværk for dig. En trådløs internetforbindelse er en bekvem måde at surfe på nettet fra næsten ethvert sted i dit hjem eller kontor. Placer computere og andre internetenheder på forskellige steder, så flere brugere kan få adgang til websteder eller andet onlineindhold. Men oprettelsen af ​​et trådløst netværk kræver også et par sikkerhedsforanstaltninger.