Sådan Stop Download Window fra Popping Up i Firefox

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Når du åbner Firefox og lader det åbne hjemmesiderne eller siderne, kan du derefter skrive ind i URL-boksen om: config u0026 lt; - bare sådan. Dette vil bringe Firefox 'konfigurationsside op, så du kan gå og konfigurere ting, du vil have anderledes i Firefox. Men pas på, at du kan gøre din browser ubrugelig, hvis du rod i den forkerte ting.

2.

Når dette er åbent, rull ned til en del i konfigurationen, hvor der står Browser.download.manager.showwhenstarting. Når du kommer til denne indstilling, kan du dobbeltklikke på den, og det vil ændre værdi til falsk.Vridning til falsk vil deaktivere downloading windows fra dukker op, når du klikker på noget at downloade.Du kan altid komme til downloadvinduet gennem værktøjer på værktøjslinjen og derefter vælge Downloads. Hvis du kan lide det at starte så alt du skal gøre er at gå tilbage og dobbeltklikke på den samme værdi, så den vender tilbage til sand.

3.

Du kan altid komme til downloadvinduet gennem værktøjer på værktøjslinjen og derefter vælge Downloads. Hvis du kan lide det at starte, så er du alene nødt til at gå tilbage og dobbeltklikke på den samme værdi turni ng det tilbage til sandt.

Tips og advarsler

  • Ikke rod med konfigurationsfilen til Firefox, medmindre du ved hvad du gør. Men det værste der kan ske er, at du skal geninstallere softwaren.
  • Jeg ved, at du ikke ved, at der er en anden webbrowser derude end IE, den browser hedder Firefox. Du kan downloade den fra http://www.mozilla.com/en-US/firefox. Der er meget af grænseflade hacks, som du kan gøre til Firefox. Her er en, du kan gøre for at få kør af det vindue, der dukker op, når du downloader noget, så det ikke er i din vej.