Sådan åbnes flere links med FireFox

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Firefox Hvis du ikke allerede har gjort det. Det er mere sikkert end IExx, kører hurtigere, og der er langt mere funktionelle udvidelser. Kort sagt, det er en bedre internetbrowser og er åben kilde til at starte. Du kan downloade det fra det første link nederst i denne artikel.

For at få vist skærmbilledet i fuld størrelse skal du klikke på det og derefter højreklikke på det. Vælg Vis billede. Når du er færdig, skal du bruge back-knappen på din internetbrowser for at vende tilbage til artiklen.

2.

Du skal tilføje udvidelser til Firefox (Firefox) for yderligere funktionalitet. En sådan udvidelse hedder Snaplinks. Du kan downloade det fra det andet link nederst i denne artikel.

For at installere Snaplinks klikker du på u0026 quot; download nu u0026 quot; knappen og følg vejledningen

3.

Genstart Firefox, gå til din foretrukne sociale netværksside. Brug musen til at placere markøren på et hjørne af siden. Klik og hold højre museknap nede. Træk nu en boks ved at trække markøren på en diagonal. Når du slipper knappen, åbnes hvert link inde i boksen i en ny fane.

Tips og advarsler

  • Jeg bruger dette på min eHow profilside for at åbne fem eller seks venner sider på én gang, så kan jeg hurtigt læse de seneste ting, de har skrevet.
  • Det er også praktisk, når du gør en Google-søgning, og du vil finde ud af, hvilket link der er for dig.
  • Afhængigt af din computer kan åbning for mange links i din internetbrowser muligvis sænke det. I mit tilfælde er fem eller seks om det rigtige tal. Dine resultater kan variere.
  • Når du er færdig med denne artikel, vil du hurtigt og nemt åbne flere end et link i separate faner med et håndtryk og et klik med musen. Dette vil øge din internet browser brugervenlighed enormt.