Sådan forhindrer du bærbar computer tyveri mens du rejser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Når du rejser, skal du forsøge at sikkerhedskopiere dine data så ofte som muligt for at minimere risikoen for at miste data, hvis din bærbare computer er stjålet. Hold følsomme og værdifulde filer adskilt fra din bærbare computer.

2.

Brug computergendannelse og databeskyttelsesdata og filer. Disse er meget effektive, hvis din bærbare computer er stjålet. Mange beskyttelsesdata kan spore din bærbare computer og hjælpe med at genoprette den ved hjælp af politiet. Det kan også fjernet slette følsomme data.

3.

Hold dit tekniske gear altid med dig. I stedet for at sætte din bærbare computer i mærkbare bærbare tasker, sæt det på et eller andet sted uklart. Hvis du har det i din bil, skal du sætte din bærbare computer i din kuffert. På denne måde vil bagagehåndterere og tyve ikke vide hvad der er i din taske eller bil.

4.

Hvis du bor på et hotel og skal gå ud for en bit, sæt al din bærbare computer og teknisk udstyr på hotellet sikkert. Hvis hotellet ikke tilbyder et sikkert, skal du sætte din bærbare computer i et sikkert skab eller blot skjule det et eller andet sted.

5.

Sørg for, at du ikke logger på usikret online trådløs forbindelser. Enhver kan nemt få adgang til din bærbare computer eller computer og få vigtige data.

6.

Undgå at få adgang til dine finansielle og bankregistre, når du er på rejse eller rejser, især når du bruger offentlige online trådløse netværk. Dette kan være meget farligt, hvis dine data ender i de forkerte hænder.

7.

Mens du er online på websteder, skal du ikke gemme adgangskoder eller 'huske mig' u0026 quot; Hvis en tyv får fat i din computer, har de nem adgang til at stjæle din online identitet.

8.

Endelig skal du sørge for, at du altid rydder din historie efter browsing på internettet. Webbrowsere husker hvert websted og alt hvad du har gjort på din bærbare computer.

De fleste rejsende bringer deres dyre bærbare computere på forretningsrejser og ferier, men undlader at indse, at tusindvis af bærbare computere bliver stjålet hver uge. Kreditkort, socialsikring og bankkontonumre er nogle af de følsomme oplysninger, der let kunne løftes fra en stjålet computer. Lær, hvordan du forhindrer laptop tyveri under rejsen!