Sådan holder du besøgende tilbage til dit websted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start et chatrum, shoutbox eller forum:

Ved at starte et chatrum, shoutbox eller forum giver du dine besøgende et sted til stemme deres meninger og interagere med deres jævnaldrende. Alle er besøgende på dit websted. Med opbygningen af ​​samtaler udvikler en følelse af fællesskab, hvilket resulterer i kundernes retur næsten religiøst.

2.

Start en weblog (blog):

At placere en online journal, eller mere almindeligt kendt som en blog, på dit websted og holde den opdateret med de seneste nyheder om dig selv, vil også tiltrække kunder. Mennesker er nysgerrige væsner, og de vil holde deres øjne limet til skærmen, hvis du ofte læser friske nyheder. Denne journal hjælper også med at opbygge din pålidelighed; viser kunderne, at der er en rigtig levende person bag skærmen.

3.

Gennemføre afstemninger eller undersøgelser:

Du bør helt sikkert overveje at tilføje afstemninger og undersøgelser som andre interaktive måder til dit websted. De giver en hurtig måde for besøgende at stemme deres meninger og at blive involveret i din hjemmeside. Sørg for at du offentliggør afstemninger eller undersøgelser, der er stærkt relevante for målmarkedet på dit websted for at holde dem interesserede i at finde ud af resultaterne.

Hold puslespil, quizzer og spil:

du kan forestille dig, hvor mange kontormedarbejdere udsætter på arbejde hver dag. Ved at give en meget interessant og vanedannende måde at underholde på, vil du være i stand til at måle, hvor mange mennesker der vil besøge dit websted. Ved at holde konkurrencen og give præmier til de højeste scorer, vil du også tiltrække kunder til dit websted.

5.

Opdater ofte med nyt indhold:

Opdatering dit websted ofte med nyt indhold, så hver gang dine besøgende kommer tilbage, vil de have noget at læse på dit websted. Dette er den mest effektive og velkendte metode til at tiltrække tilbagevendende besøgende. Desværre er dette også den mindst udførte en på grund af dovenskab af webmastere. Ingen vil gerne gennemse dit websted, hvis det ser ud til at være det samme i løbet af ti år, så hold dit websted opdateret med frisk information hver dag!

Der er mange vellykkede websteder, der afhænger af tilbagevendende kunder for deres trafik. Det er meget nemmere for en tilbagevendende kunde at konvertere til en betalende kunde, fordi oftere de vender tilbage til et websted, jo mere tillid de har på det pågældende websted. Troværdighedsproblemet smelter bare væk. Følgende metoder er måder at holde dine besøgende tilbage på dit websted: