Sådan installeres et trådløst netværkskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn det trådløse kort, du har købt, og gennemgå den hurtige installationsvejledning. Nogle kortproducenter anbefaler at du installerer softwaren, inden du installerer kortet. Hvis du skal installere softwaren, skal du indsætte cd'en i dit drev og følge vejledningen.

2.

Sluk for pc'en og afbryd alle kabler. Hvis du ikke har nem adgang til pc'en, skal du flytte den til et stabilt sted for at arbejde på det.

3.

Fjern de to eller tre skruer på bagsiden af ​​pc'en. Skruerne ligger på selve kanten af ​​sagen. Hvis du har skruer på begge sider af bagsiden af ​​pc'en, skal du fjerne skruerne på den modsatte side, hvor tastaturet og musen er tilsluttet.

4.

Fjern dækslet . Inden for pc'en skal du identificere en PCI-slot uden et kort i det og fjerne støvdækslet.

5.

Indsæt kortet ved at forene bunden af ​​kortet med spalten og skub ned fast. Du vil føle kortets sæde i PCI slot og den vil stå på egen hånd. Skru kortet til sagen.

6.

Sæt dækslet tilbage på pc'en og udskift dækslerne. Fastgør antennen til netværkskortet.

7.

Setup PC ved at tilslutte kabler. Tænd PC. Hvis din kortproducent havde installeret software, skal du følge instruktionerne for at fuldføre installationen. Hvis du skal installere software, skal du indsætte produkt-cd og følge instruktioner.

Tips og advarsler

  • Skarpe kanter - nogle computerhuse har meget skarpe kanter på inde, vær forsigtig.
  • Tilføjelse eller udskiftning af et netværkskort i en computer kan være en skræmmende opgave. Men med en lille planlægning og et par værktøjer kan det gøres nemt.