Sådan laver du gratis internationale opkald med Skype

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Skype og opret en gratis konto. Du skal vælge et brugernavn (sådan kan andre Skype-brugere identificere dig). Fortæl din familie og venner at gøre det samme, og tilføj dem som u0026 quot; Kontakter u0026 quot;.

2. < / p>

Vælg en passende tid, og tal gratis til dine kontakter via Skype. Du skal begge være forbundet til internettet og bruge et headset med hovedtelefoner og en mikrofon. Det hjælper også, hvis dine internetforbindelser er hurtige. Skype har også video- og chatfunktioner, som du kan bruge under opkald.

3.

Du kan foretage opkald til amerikanske telefoner fra udlandet via Skype-out. Du skal tilføje Skype-out-kredit til din Skype-konto ved hjælp af et kreditkort. For så lidt som 2 cent om et minut kan du ringe via Skype til enhver telefon i verden fra din computer. Den anden part svarer på deres telefon ligesom normalt.

4.

Hvis du vil modtage telefonopkald fra USA til din Skype-konto, skal du oprette en Skype-in nummer ($38 per år). Dette nummer gør det muligt for folk i USA at hente en almindelig telefon og ringe til et lokalt nummer, som derefter vil 'ringe' på din computer. Dette er gratis for den, der ringer op, og let for dig at besvare og modtage opkald. Dette inkluderer også gratis voicemail, så hvis du ikke er på din computer, kan du ringe personen tilbage senere.

Tips og advarsler

  • Brug af Skype Selvom du ikke er i udlandet, kan du stadig bruge videofunktionen til videochat med bedstemor!
  • Det er så nemt, selv mine bedsteforældre har mestret det! Brug Skype til at foretage gratis internationale telefonopkald, lige fra din computer. Hvis du eller dine kære er i udlandet, er Skype et godt program, der lader dig tale gratis (eller næsten gratis) over internettet. Læs videre for at finde ud af, hvordan du bruger Skype til gratis internationale opkald.