Sådan netværk du en printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

For at dele printeren skal en person allerede have adgang til det. Så trin 1 er at forbinde den ønskede printer til en computer på netværket via hard wire, hvilket betyder at du bruger ledninger, stik og kabler, der traditionelt kommer med en printer.

2.

p> Når printeren er konfigureret på en computer. Gå til Kontrolpanel - Printere. Find den printer, du vil netværk, og højreklik med musen. Dette giver en liste over muligheder, klik på u0026 quot; deling u0026 quot; Og klik på boblen, der tillader deling. Anvend og gem disse indstillinger.

3.

Når du har gjort det, er printeren tilgængelig for alle på netværket. Du kan tjekke dette ved at få adgang til netværket på en anden computer. Og når du får adgang til printere via kontrolpanelet, skal du have mulighed for at vælge den printer, du delte.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger Vista, sørg for at tillade printerdeling. Gå til Kontrolpanel - Netværk og Internet - Netværks- og delingscenter, og under overskriften Deling og opdagelse skal du tænde din Printerdeling.
  • Vær opmærksom på, at hvis du forsøger at netværkere computere med forskellige operativsystemer, skal disse trin Måske virker det ikke. For eksempel kan en printer, der er forbundet til en computer, der opererer Vista, muligvis ikke genkendes af en computer, der opererer på XP.
  • Netværk af en printer er faktisk meget enkel. Til 'netværk' en printer er kun et udtryk, der bruges til at dele en printer. I denne artikel lærer du, hvordan du konfigurerer din printer, så alle andre i dit netværk kan udskrive uden at være direkte tilsluttet.