Sådan opretter du en Google Alert! Hvad er det? Læs videre

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du skal blot besøge startsiden for Google Alerts, indtaste din søgning, typen af ​​advarsel du gerne vil (Nyheder, Web, Video osv.), hvor ofte du kan lide det, og din e-mail-adresse. Når du er færdig, klik på knappen 'Create Alert'. De vil sende dig en bekræftelses email; Når du klikker på linket i denne email, aktiveres din advarsel.

2.

Google Alerts er e-mail-opdateringer af de seneste relevante Google-resultater (web, nyheder osv.) baseret på dit valg af forespørgsler eller emner.

Nogle praktiske anvendelser af Google Alerts omfatter:
* overvågning af en udviklende nyhedshistorie
* at holde strøm på en konkurrent eller industri
* at få den senest på en berømthed eller begivenhed
* at holde faner på dine yndlings sportshold

3.

Så stort set vil enhver, der skriver om dit emne, dukke op i din indbakke næste morgen. Selv bloggere taler om deres besøg i Copperopolis, Ca. Det er meget cool.

Jeg bruger også dette værktøj til at samarbejde socialt med andre, der er interesseret i et lignende emne. Nykommere til denne by vil ofte kommentere indlæg og blogs og jeg vil faktisk møde dem på det lokale marked og fortælle dem! Jeg er ærligt interesseret i dem, men det hjælper også min blog.

Tips og advarsler

  • Prøv det med din virksomhed eller arbejdslinje først se hvad der kommer ind.
  • Jeg ville ikke gå og spam nogen, du skal ærligt være interesseret i emnet og forholde dig til dem på et personniveau for at skabe et fælles skab. Disse er de bedste slags, og du vil se forskellen i, hvordan de også henviser andre til dit websted.
  • Google Alerts sendes automatisk e-mails til dig, når der er nye Google-resultater til dine søgeord.

    Hvis nogen søger efter 'Copperopolis, Ca u0026 quot; og de passer til dine advarselsvilkår, får du en email!

    Disse vilkår hjælper mig med at holde øje med, hvem der skriver om min by!