Sådan oprettes en Facebook-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Inden du opretter en Facebook-konto, skal du have en e-mail-adresse. Det vil være dit tegn på navn. Du skal også være mindst 13 år gammel.

2.

Gå til www.facebook.com. På den side vil du se tilmeldingen og et sted at angive dit fulde navn, e-mail-adresse, nyt kodeord, køn og fødselsdato. Udfyld disse oplysninger og klik på tilmelding.

3.

Næste trin bliver en sikkerhedskontrol. Det vil bede dig om at indtaste den tekst, du ser i boksen ovenfor. Indtast ordene korrekt og tryk på tilmeldingen. Hvis

4.

Hvis ordene indtastes korrekt, vil det bede dig om at bekræfte din e-mail-adresse. Du bliver nødt til at gå til den e-mail-adresse, du lægger, og checke for en e-mail fra Facebook. Emne Facebook Registreringsbekræftelse. I e-mailen vil det give dig et link til at trykke på for at bekræfte din e-mail-adresse.

5.

Det bringer dig til en ny skærm. Det første skridt er at se, om dine venner har en konto. Det kan tjekke det gennem din e-mail adressebog. Hvis du ikke vil gøre det nu, kan du springe over trinnet. Denne mulighed findes nederst på siden.

6.

Trin 2 vil bede dig om nogle profiloplysninger.Det vil spørge, hvilken gymnasium og college du deltager i eller deltager i.Dette hjælper med at finde klassekammerater. Klik på næste og det vil bringe dig til en side med fotos .Du kan derefter tilføje venner fra skolen. Du kan springe over dette trin, hvis du gerne.

7.

Trin 3 er at deltage i et netværk. Du behøver ikke at deltage i et netværk. Et netværk er en by eller skole, du gerne vil være tilknyttet. Du kan springe over dette trin, hvis du vil. Din profil er nu lavet! Du kan tilføje billeder, hvis du vil og tilføje og ændre oplysninger.

Tips og advarsler

  • Du skal være mindst 13 for at have en Facebook-konto.
  • Facebook er en fantastisk måde at holde kontakten med venner og familie fra college, gymnasium, kirke osv.! Det er brugervenligt og let at forstå. Det har også nu besked på det, så du kan snakke med andre venner, der er logget på!