Sådan oprettes trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første skridt er at sikre, at alle dine enheder er trådløse. De fleste moderne bærbare computere har den trådløse funktion indbygget. Hvis det ikke gør det, kan du altid købe et trådløst kort til din bærbare computer eller desktop. Du skal også have en trådløs router til at sende det trådløse signal til dine enheder.

2. Når du har købt den trådløse router, har du et par valgmuligheder i opsætningen. Du kan tilslutte din router til dit kabel eller dsl modem, og den bærbare computer skal vælge signalet automatisk op .Det vil dog ikke være et sikret netværk.Du skal koble routeren op til din bærbare computer eller desktop for at oprette det sikre netværk.Denne instruktioner og ledninger leveres med routeren.Det er et spørgsmål om at tilslutte routeren til computeren med en ledning og gå gennem en installations-cd.

3. Når du har installeret softwaren, kan du tage stikket ud af stikket og flytte det til det ønskede sted, så længe som det er hooked til dit internet modem. Signalet vil nå gennem hele huset og nogle områder uden for huset. Hvis din bærbare computer har wirel ess kort indbygget, vil det registrere signalet automatisk, hvis ikke skal du installere kortet. Dette gøres simpelthen ved at følge instruktionerne i den trådløse trådløse adapter.

Vil du have bekvemmeligheden ved at roaming dit hus med din bærbare computer og stadig kunne få adgang til internettet? Nå kan du med en trådløs internetforbindelse. Dette er noget du kan gøre selv og koster mindre end $60.