Sådan opsættes en Wi-Fi Repeater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med at teste din router. Kontroller, at det sender et sundt signal - hvis der er problemer her, så vil der være problemer med repeateren.

2.

Slut strømadapteren til repeater - indsæt pinhovedet ind i repeateren og stikket i en stikkontakt. Sæt ethernetkablet i ethernetporten tæt på strømforsyningen på bagsiden af ​​repeateren. Tilslut den anden ende af ethernet-kablet til en åben ethernet-port på den trådløse router.

3.

Tænd for repeater og indsæt produktets installationsdisk i computeren. Følg vejledningen på skærmen. Installationsprocedurer varierer mellem producenterne. Se i manualen for specifikke instruktioner om softwareinstallationen. Afslut derefter repeateren - både strøm og ethernet-kabel.

>

Placer adgangspunktet midtvejs mellem din router og den computer, der er længst væk fra signalet. Repræsentanten vil kun fordoble rækkevidden af ​​det originale signal, så hold alle dine computere i sit område. strømkabel og tænd for repeateren. Du skal modtage en bekræftelse af et signal med et oplyst 'WLAN' -lys.

5.

Brug en trådløs enhed til at teste dit netværk forbindelse. Du kan få brug for din netværksnøgle - dit netværk alfanumeriske kodeord - for at oprette forbindelse til netværket. Åbn en webbrowser og forsøg på at surfe.

Wi-fi repeaters modtager radiosignalerne sendt fra din trådløse router og sender dem til computere i et lokalt setup. Gentagere kan endda øge signaler svækket af vægge og andre forhindringer. Strømforsyningen til repeateren gør det muligt for enhederne at forstærke signalet og genudstråle det - udvide netværkets rækkevidde. Brug trinene i denne vejledning til at indstille din repeater.