Sådan sporer du den oprindelige placering af en e-mail via dens IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din konto og åbn den pågældende e-mail.

2.

Klik på pilen, der er til højre af svarlinket. Vælg Vis original fra listen.

3.

Nu er det den tekniske del, jeg fortalte dig om tidligere! Du skal søge efter de tekstlinjer, der starter med 'Modtaget: fra u0026 quot;. Det kan være lettere at blot trykke på Cntrl + F og udføre en søgning efter den fase. Du vil bemærke, at der er flere modtaget fra s i meddelelsesoverskriften. Dette skyldes, at meddelelsesoverskriften indeholder IP-adresserne på alle servere, der er involveret i at sende denne e-mail til dig.

For at finde den første computer, der oprindeligt sendte e-mailen, skal du finde de modtagne fra det er længst nede. Som du kan se fra ovenstående billede, er den første fra en computer kaldet 'aseem' med IP-adressen 72.204.154.191. Derefter blev det henvist til min internetudbyderes server på eastrmmtao104.cox.net og så videre frem til det kom til din e-mail-server.
Computer aseem er min personlige hjemmecomputer, og det er min offentlige IP-adresse til mit hus! Jeg vil gå igennem Yahoo og Outlook, før du taler om at spore placeringen af ​​denne IP-adresse.
Yahoo Mail Beta
1. Log ind på din konto og åbn mailen (hvis du bruger Yahoo Mail Beta med den nye preview-grænseflade, sørg for at du dobbeltklikker på e-mailen, så den åbnes i en ny fane)
2. Øverst til højre ser du, at der er en rullemenu, hvor Standardhovedet er valgt som standard.
3. Klik på det og vælg Fuldtekst.

Igen, du ' ll se de samme oplysninger som før, bare i et andet vindue:

Microsoft Outlook
1. Åbn e-mailen i Outlook ved at dobbeltklikke på den
2. Gå til Vis i øverste menu (menupunkterne for e-mailen, ikke hovedvinduet i Outlook) og vælg Valg.

Du får en dialogboks, hvor du kan indstille meddelelsesindstillingerne og på nederst vil du se boksen Internet Headers. Af en eller anden dumme grund er kassen meget lille, og du skal rulle meget, så det er bedst at simpelthen kopiere og indsætte teksten i Notepad for at se det lettere.

Sporing af placeringen af en IP-adresse
Nu da vi har vores oprindelige IP-adresse på 72.204.154.191, lad os finde ud af, hvor det er! Du kan gøre dette ved at udføre et stedopslag på IP-adressen.

Sådan sporer du den oprindelige ip-adresse til en e-mail.