Hvad er en RosettaNet PIP?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Identifikation

RosettaNet er en 'PIP', som står for Partner Interface Process. En PIP er en slags forsyningskæde bestillingssystem, og RosettaNet er en af ​​de største programmører og tilhængere af et PIP-system, hvilket resulterer i mere end $1,2 trillioner dollars i transaktioner, der forekommer via RosettaNet PIP-netværk.

Funktion

Funktionen af en PIP er at automatisere og strømline forsyningskæden i en proces. Hvis en flyproducent f.eks. Kræver en bestemt type bolt af et bestemt materiale, kan han placere anmodningen på RosettaNet's PIP og modtage flere svar uden bekymring for oversættelses- eller standardiseringsproblemer.

Størrelse

RosettaNet er et nonprofit venture fra GS1 US (tidligere kendt som Uniform Code Council), der bragte producenterne 'stregkode' -systemet. GS1 US er selv en nonprofit standardiseringstjeneste, der søger at gøre handel og handel mere effektiv ved ensartede standarder for identifikation og klassificering . Det er den største enhed i USA.

Geografi

RosettaNet sigter mod at blive en global standardisering og supply chain service, der har en global rækkevidde. Ideen er, at ligesom RosettaNets forgænger strømlinede forretningstilførsel kæder i USA, så vil RosettaNet strømline den globale forretning, handel, produktion og forsyning. RosettaNet er baseret på USA, og medlemskab er påkrævet for sine tjenester.

Potentiel

Da globaliseringen krymper verdens opfattede afstand og åbner nye markeder, vil nye forbrugere og producenter komme ind i den forvirrende welter i internationale, nationale og lokale virksomheder. Uden standardisering kan den internationale handel blive dyr, uforsvarlig og urentabel. RosettaNet s PIP håber at åbne verdens markeder for etablerede virksomheder samt at tilbyde nye virksomheder en chance for at sælge deres produkter eller tjenester til større virksomheder. Som virksomhedsejere stræber efter at forbedre servicen, strømline forsyningskæden og reducere omkostningerne, vil de i stigende grad blive til computernetværk, såsom RosettaNet PIP. Forstå, hvad en 'PIP' er, og hvordan RosettaNet opererer, er et vigtigt skridt i opdatering og modernisering af din forretningsmodel.