Hvordan man skriver eHow artikler, som folk virkelig søger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Når jeg først checkede ud på eHow-webstedet, var det at få praktisk information. Så når du vælger et emne at skrive om, skal du sørge for, at det er noget, som folk leder efter, og at du ved noget om det. Der er ingen begrænsning eller begrænsning til hvad du kan skrive om, men tjek din ønskede artikel i eHow-søgningen først.

2.

Nogle artikler er skrevet om og om igen. Der er bogstaveligt talt tusindvis af artikler om, hvordan man laver hjemmelavet Pizza Dough. Jeg kontrollerede. Så jeg forstyrrede ikke at skrive en anden, selvom min artikel havde en anden ide til det. Nogen skulle finde den begravet med alle de andre Pizza Dough opskrifter. Yuck;)

3. < / p>

Der er en liste over foreslåede artikler, der kommer op på Me-siden i Min profil. Du kan få ideer der, og nogle af dem er ret langt ude. Det fik mig til at tænke over denne artikel. vide, hvilke andre mennesker er interesserede i? Læs artiklerne, der er bogført (bedøm dem som du går) og lad din fantasi gå ud på en tangent. Da jeg læste en artikel om en fastsættelse af en langsom computer tænkte jeg på, hvad jeg gjorde til Løs problemet og skrev en anden artikel om 'Sådan slettes en midlertidig fil'.

4.

På et møde med en gruppe damer ved jeg, hvor vi diskuterer en anden computer problemer.Denne samtale førte mig til en anden artikel.Hør på din familie og venner.De er virkelige mennesker.Hvad er dine børn taler om? Hvis du ikke ved, hvordan man laver noget, spørg questio ns eller lære om det. Du må ikke forfalske en artikel. Vi vil ikke have, at eHows rykte forkælet med dårlig information. Men hent ideer fra de mennesker omkring dig.

5.

Skriv alle ting, du gør. Er de usædvanlige? Jeg tænkte på at skrive en artikel om, hvordan man laver et nåle. Det syntes mig, at ingen sy mere og det kunne være en god ide. Jeg fandt hundredvis af artikler, så jeg lagde den idé. Jeg har dog refineret et Hoosier-kabinet og flere andre møbler, som er lidt mindre almindelige. Min mand og jeg bygger en tilføjelse på vores hus. Da vi har gjort det meste af arbejdet selv, har vi lært en De er nu kilder til mine artikler.

6.

Skriv nogle ting, som du måske ikke ved, hvordan du laver. Min søn spurgte mig bare om 'ørekonflikt' . Jeg havde aldrig hørt om det og begyndte at se online. Han spurgte mig, om der var engang om det, og jeg fandt 37. Det var fantastisk information. Jeg lærer nye vinkler og informationer, så jeg vil probab Skriv en artikel snart. Ting, der ser ud til at være almindeligt sted for dig, kan være lige hvad en anden søger.

7.

På min computerfil til eHow holder jeg en løbe liste. Da jeg tænker på ting, jeg gerne vil vide eller indse ting, jeg har lært allerede, laver jeg en liste over artikelidéer. Jeg holder en liste i min pung, så når jeg er ude omkring og hører noget, der gnister min opmærksomhed, går det på min liste. Hvad bliver der skrevet om i avisen eller hvad er nyt på biblioteket? Se efter trends og Begynd at skrive, før feltet er glutted.

8.

Hold kontakten med verden omkring dig og også med årstiderne. Mange af eHow-artiklerne er årlige emner. altid arbejder på computeren, eller rejser eller madlavning ... Men tænk på, hvad folk er på udkig efter i særlige tider også. Hvis det er i nærheden af ​​en ferie, vil nogen være på udkig efter Hvordan man ... med den pågældende ferie. Hvis det kommer til foråret, så tænk på ting, andre vil gerne vide hvordan man gør ... om foråret.

Tips og advarsler

  • Hold dine øjne og ører åbne for hvad der foregår omkring dig, og skriv det ned. Først ideen og så kød det ud. 'Vi er alle ude for at skrive den store artikel, der vil bringe os til berømmelse. Start nu.
  • Hold en pude og blyant ved siden af ​​din seng. Når jeg begynder at slappe af og mit hjerte vandrer mod søvn, får jeg mine bedste ideer. Hvis jeg ikke skriver det med det samme, glemmer jeg det.
  • Ikke skriv en artikel, bare fordi det er blevet gjort. Få din artikel til at skille sig ud med en anden, catchy titel og introduktion.
  • Hvordan har du opdaget eHow? Jeg ville gerne vide, hvordan man dyrker noget i vores have og Goggled det. eHow var på listen og jeg tjekket ud af artiklen. Det blev min opmærksomhed, at regelmæssige mennesker skrev lige oplysninger om, hvordan man 'gør u0026 quot; om noget. Så opdagede jeg, at jeg kunne bidrage ... og få betalt for at gøre det. Sød!