Internetudbyder anmeldelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Mange virksomheder opkræver et gebyr for at få adgang til internettet. Når du har valgt en plan og betalt for det, får du en bestemt mængde internetadgang til dine personlige eller faglige behov. Internetudbyder anmeldelser bruges til at sammenligne mange internetfirmaer og de forskellige planer, der er tilgængelige. Normalt kan du sortere gennem internetplaner ved at sammenligne internethastigheden, der tilbydes, datagrensen og det månedlige eller årlige gebyr, der skal betales til internetudbyderen.

Typer

Afhængigt af din specifikke placering, er internetudbydere tillader dig at bruge opkalds-, DSL- eller kabelinternet til at oprette forbindelse til flere websteder. Lokale internetudbydere dækker normalt en lille geografisk region og har færre adgangstal til opkaldsinternettet. Nationale virksomheder er i stand til at give internetadgang til flere brugere på et større sted. Dial-up er den hurtigste internethastighed, der kører med en hastighed på 56 kbit / s. DSL Internet har en hurtigere internetforbindelse: op til 6 Mbps. Med kabel-internetadgang kan din browsinghastighed være så hurtig som 20 megabit per sekund. Nogle eksempler på internetudbydere omfatter People PC, Netzero, Cox Cable Internet, ATT Internet og Verizon Highspeed Internet.

Overvejelser

Nogle landdistrikter har begrænset internetadgang, hvor du ikke har adgang til en højhastigheds internetforbindelse. Du kan vælge opkaldsadgang til internettet for at surfe på de websteder, du gerne vil besøge. Selv om internethastigheden kan være for langsom til streaming af musik eller videoer, vil det stadig give dig mulighed for at gennemse mange populære websteder. Du kan også udføre grundlæggende opgaver, såsom at sende og modtage e-mails, blogge eller undersøge ukendte emner.

Misforståelser

Når du søger efter en egnet internetudbyder, er de ydelser, der tilbydes, ikke altid ubegrænsede. En internetudbyder har ret til at håndhæve grænser for din e-mail-opbevaring, web-rumtrafik og endda din internetforbindelse. Det er altid nyttigt at læse de inkluderede vilkår og betingelser for en udvalgt internetudbyder. Hvis der er specifikke grænser for din internet-tjeneste, vil de blive opført, så du kan læse.

Advarsel

Pas på overdreven internetbrug, f.eks. Download af store filmfiler eller musik eller deltagelse i andre streamingaktiviteter. Hvis din internetudbyder anser dine onlineaktiviteter for at være over deres forudindstillede kvote, skal de enten opkræve et stort gebyr eller lukke din internet service. At vælge den bedste internetudbyder (ISP) afhænger af mange faktorer, herunder dine behov, præferencer og geografiske placering. Med lidt forskning kan du nemt finde ud af, hvilken internetudbyder der passer bedst til dig.