Sådan Boost WiFi gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forøg wifi med en gratis skabelon til Windsurfer Parabol Reflector. Følg linket i ressourceafsnittet og download.

2.

Udskriv wifi booster skabelonen i den nuværende størrelse for en 9db boost, eller du kan åbne den i et program som Photoshop eller MS Paint og resize det op til dobbelt så stort til en 12 db signal boost. Mens du ændrer størrelsen, må du ikke strække skabelonen ud af proportioner. Skabelonen har en firkant på den for at sikre, at den forbliver i den rigtige form. Mens du ændrer størrelsen, skal du sørge for at holde pladsen en firkant og ikke gøre det til et rektangel.

3.

Udskriv på et robust papir, såsom pap eller fotopapir.

4.

Skær signalboosterskabelonen ud, og skær de seks slidser med din saks eller barberkniv. Hvis du bruger en barbermaskine, skal du være opmærksom, mens du skærer. Skær ikke fingrene. du lægger ned skabelonen, sørg for at du ikke skærer igennem det og beskadiger et bord nedenunder. Du vil måske lægge signalforstærkeren på tykt karton, mens du sparer slidserne.

5. For at øge wifi-signaler skal du dække enheden med aluminiumsfolie. Brug limpinden til at sikre, at den sidder fast. Placer derefter fanerne i åbningerne.

6.

Placer den færdige signal booster over routerens antenner og peg i retning af dine computere. Nyd wifi boost! < / p> Hvis dit internet kommer og går eller ikke kan nås i alle rum, skal du øge Wifi. Dette er et særligt behov i hjem med tykke vægge eller flere niveauer. Det er sikkert en signal repeater eller en ekstern antenne, der hjælper, men det vil også koste en masse penge. I stedet kan du downloade en gratis skabelon og tilføje noget aluminiumsfolie til at lave en Windsurfer Parabol Reflector, og det er næsten gratis!